Haberler

Samsung’dan yeni katlanabilir telefon patenti!

0

Ortaya çıkan bir Samsung patenti firmanın farklı katlanabilir telefon modelleri üzerinde çalıştığını gösteriyor. Samsung Galaxy Fold’un henüz mağazalarda bile bulunmamasına rağmen, bir dizi patenti şirket bünyesinde bulunduruyor. Birkaç katlanabilir telefon patentine sahip olan Samsung, yeni bir patent daha satın aldı. Samsung’un yeni satın aldığı katlanabilir telefon patenti tamamen açıldığında normal bir tablet cihaz boyutunda ve oldukça uzun bir ekrana sahip bir cihazı işaret ediyor. Aynı şekilde mevcut ekranı yarıya indirmek için sağ ve sol kenarlara doğru katlanabilen bölümleri bulunuyor.

Samsung’dan yeni katlanabilir telefon patenti!

Telefonun pratikte nasıl göründüğünü anlayabilmek için görselleştirme yapan LetsGoDigital tarafından oluşturulan örnek ise şu şekilde;

Oldukça gösterişli gözüken cihaz, Xiaomi’yi andırıyor diyebiliriz. Ancak açık bir kamera olmaması ve şarj portunun bulunmaması bazı eksiklikleri ortaya koyuyor.

Ekranda gizlenmiş bir mekanizmaya bağlı bir kablosuz şarj olması ya da taslakta yer verilmemesi tam olarak eksiklik olarak adlandıramayacağımız anlamına gelebilir. Birçok katlanabilen telefon fikrini denemekte ve test etmekte olan Samsung’un bu tasarımının bir gün piyasaya sürüleceğinin de bir garantisi tabii ki yok. Ancak Galaxy Fold 2’nin buna benzer bir telefon olması da muhtemel.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up