Haberler

Oppo’nun Reno modeli 10x zoom ve 5G özelliği ile geldi!

0

Oppo, geçtiğimiz Çarşamba günü Avrupa’da Reno telefon üçlüsünü resmen piyasaya sundu ve kullanıcılara standart sürüm, 10x zoom veya 5G model arasında seçim şansı verdi.

Çinli şirket, bu ayın başlarında Şangay’daki amiral gemisi telefonun tüm özelliklerini açıkladı ve İngiltere’deki EE şirketinin ülkedeki 5G ortağı olacağını da yine aynı lansmanda duyurdu.

Oppo’nun Reno modeli 10x zoom ve 5G özelliği ile geldi!

Standart Reno’da 6,4 inç OLED ekran, Snapdragon 710 işlemci ve bir çift arka kamera bulunurken, 5G ve 10x Zoom seçenekleri 6,6 inç ekran ve Snapdragon 855 işlemciye sahip.

10x Zoom olan model üçüncü bir arka kameraya sahip. Kullanıcılar böylece isterse 48 megapiksel HD ana lensinden, 8 megapiksel ultra geniş açılı lensinden ve 13 megapiksel telefoto lensinden faydalanabilecekler. Her üç modelde de 16 megapiksel ön kameranın telefonun üst kısmından açılmasını sağlayarak çentik problemi de çözülmüş oluyor.

Oppo Uluslararası Ticaret Bakanı Alen Wu küresel boyuttaki büyümelerine dikkat çekerken şu ifadeleri kullandı; “Oppo’nun akıllı telefon gelişimi için Reno, katalizör görevi görecek”

Piyasaya sürülen yeni telefonların Deniz mavisi, mor, pembe ve koyu mavi renkleri bulunuyor. 128GB ve 256GB saklama varyasyonları ve 6GB ila 8GB arasında değişen RAM seçenekleri de kullanıcıların tercihlerine sunuldu.

Şirketin herhangi bir fiyatlandırma politikası zaten yoktu  ancak Çin’de telefonlar 450 ile 710 dolar arasında seyrediyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up