Haberler

Microsoft, Xbox kozmetik ürünleri üretiyor

0

Giyim dünyasından özel olarak tasarlanan mobilyalara, oyuncaklardan yiyecek ve içeceklere kadar pek çok oyun ürünleri reklam kampanyaları olarak üretilmeye devam ediyor. Oyuncuların yaşam tarzlarında kullanabilecekleri ürünler arasına Xbox, kozmetik ürünlerle damga vurdu.

Microsoft, Xbox kozmetik ürünleri üretiyor

Microsoft, yeni Xbox markalı duş jeli ve deodorant üretmek için vücut bakım ürünleri markası Axe ile ortaklık kurarak oyun odaklı kişisel bakım ürünleriyle yeni bir trendi başlatıyor.

ABD dışındaki pazarlarda Axe olarak bilinen Unilever’in Lynx markası ile işbirliği yapan Xbox, ürün yelpazesini Temmuz ayında piyasaya sürecek ve şu an için Avustralya’ya özel satışa sunulacak.

Microsoft, oyuncuların evden çıkmadan önce Xbox Lynx ürünleriyle “güçlenmelerini” hedefliyor. Xbox Avusturalya/Yeni Zelanda lideri Tania Chee “Xbox hayranlarının her gün inanılmaz şeyler elde ettiğini görüyoruz ve gerçekten özel bir şey yaratarak bu yüksek beceri, tutku ve kararlılığı kutlamak istedik.” şeklinde açıklama yaptı. Chee, “Evden çıkmadan önce gücünüzü açmak, bir spreyin hızı kadar basit olabilir.” cümlesiyle kampanyalarını özetledi.

Xbox kozmetik ürünleri kokusunun neye benzediği ise merak konusu. Microsoft bu soruya meyve, otlar ve çeşitli ağaç türleri olduğu cevabını veriyor. Resmi açıklamada ise “Xbox Lynx, kabarık kireç ve kış limonunun üst noktalarını, nane ve adaçayının aromatik bitkisel orta noktalarıyla birleştirerek, paçuli ve berrak odunsu dip kokusunu içeren taze bir bahar kokusuyla sizi karşılayacak. Xbox Lynx serisi vücut spreyi, deodorant ve duş jeli içeren çeşitli doğal esansiyel yağları barındıracak.” bilgileri yer alıyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up