Haberler

Huawei P30 ailesi için çift görüşlü video güncellemesi yayınladı

0

Huawei duyurduğu ancak uzunca bir süredir sunmadığı çift görüşlü video özelliğini yayınladığı bir güncelleme ile kullanıma sundu. Yeni güncelleme ile P30 ailesi kullanıcıları farklı iki kadraj ile aynı açıda video çekebilecek.

Huawei P30 ailesi için çift görüşlü video güncellemesi yayınladı

Huawei, mart ayının son günlerinde gerçekleştirdiği etkinlikte P serisinin en yeni modellerini tanıtmış, kamera yetenekleri ve güncellemeleri ile rakiplerine meydan okumuştu. 50x zoom ve karanlık ortamda yüksek fotograf performansı ile dikkatleri üstüne çeken yeni P serisinde bir diğer yenilik de üstünde çok da durulmayan çift görüşlü video modu olmuştu.  Yayınladığı bir güncelleme ile eksik bu özelliği de kapatan Huawei, kullanıcılarına farklı kadrajlarda eşzamanlı video çekmeyi vaat ediyor.

Geniş bir alanda hem tüm alanı hem de özellikle bir noktayı aynı videoya kaydetmenizi mümkün kılan işlevsel özellik, yaratıcı içeriklerin doğmasına da gebe. Huawei bu güncellemeyi ‘’Çift Görüş’’ olarak isimlendiriyor olsa da hem ön kamera hem arka kamera ile aynı anda video kaydetmek ne yazık ki mümkün değil.

Huawei P30 ailesinin genel fotoğraf performansında da iyileştirmeler mevcut

Yeni güncelleme öncesinde P serisinin yeni üyelerinde 50x zoom özelliğinin stabil çalışmadığına ve ışık seviyesinin fotoğraf kalitesine doğru orantılı etki ettiğine dair iddialar mevcuttu. Ancak yeni güncelleme bu iki problemi de ortadan kaldırıyor ve 50x zoom’daki sorunlar ortadan kalkarken, gece çekimlerindeki performans vaat edildiği seviyeye geri dönüyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up