Haberler

Google, Pixel 4’ün fotoğrafını paylaştı

0

Google, ekim ayında piyasa sürülmesi beklenen akıllı telefonu Pixel 4’ün görüntüsünü tweet ile paylaştı. Pixel ekibinin “Ne yapabileceğini görene kadar bekle.” dediği tweetinde ilk göze çarpan cihazın tasarımındaki farklılıklar oldu.

Google, Pixel 4’ün fotoğrafını paylaştı

Geçtiğimiz haftalarda çokça sızdırılan Google Pixel 4 görüntülerinden sonra Made by Google, yaklaşmakta olan amiral gemisi telefonu hakkındaki tweet ile son noktayı koydu. İlk izlenimlere göre cihazın üç arka kameraya sahip olduğu görülüyor. Söylentilere bakılacak olursa Pixel 4’te kullanıcılar el hareketleriyle telefonlarını kullanabilecek. Google’ın radar tabanlı hareket sensörlerine sahip olacağı bu cihazın, teknoloji devinin Project Soli yongasıyla donatılabileceği öne sürüldü.

Project Soli, 2016’ da Google tarafından insanların ellerini ve parmaklarını hareket ettirerek akıllı saatlerini ve smart speakerlarını nasıl kontrol edebileceğini gösteren bir video ile tanıtılmıştı.

Pixel 4 ve 4 XL söylentileri

Google’ın yaklaşan Pixel 4 akıllı telefonun gücünü Snapdragon 855 işlemciden alacağı ve USB-C bağlantı noktasını kullanacağı beklentiler arasında. Paylaşılan görüntüde en az iki arka kamera ve üçüncü bir sensör dikkat çekiyor. Bu sensörün portre çekimleri için bulunduğu iddialar arasında.

Oval hatlara sahip cihazda ilk kez Pixel ailesinde arka parmak izi tarayıcısının bulunmadığı görülüyor. Kullanıcılar için üzücü olabilecek bir özellik ise 3.5 mm kulaklık girişinin bulunmayacak olması.

Muhtemelen Android Q ile çıkacak olan Pixel 4’ün ekim ayında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Fakat bu cihaz da maalesef Türkiye pazarında yer almayacak.

 

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up