Haberler

Honor 20 iki haftada 1 milyon adet sattı

0

ABD-Çin krizinin ortasında kalan Huawei’nin bir alt markası olan Honor’un en yeni modeli Honor 20, tansiyonun zirvede olduğu bir dönemde iki haftada 1 milyon adet sattı ve bu alanda satış rekoruna imza attı.

Honor 20 iki haftada 1 milyon adet sattı

Bilindiği üzere ABD gibi geniş bir pazarda Huawei imzalı akıllı telefonlar yer alamıyor. Huawei bu gibi pazarlar için ise bir alt markası olan Honor’u konumlandırdı ve izlediği strateji ile doğru yolda olduğunu kanıtladı. Ancak bu kez Honor’dan bir rekor geldi ve en yeni akıllı telefon modeli Honor 20, ilk iki haftada 1 milyon satış adetine ulaştı.

Honor ve Huawei son zamanlardaki ambargolar ve Android yaptırımı ile güç kaybettiği dile getiriliyorken yeni Honor telefonun çok kısa bir sürede 1 milyon satış adetine ulaşıldığının açıklanması önemli bir meydan okuma oldu. Ancak bu satış rakamlarının sadece Çin Halk Cumhuriyeti sınırları dahilinde gerçekleştirildiğini belirtmekte de fayda var.

Honor 20’nin özellikleri ise şu şekilde:

8 çekirdekli 2.6 GHz saat hızlarına erişen HiSilicon Kirin 960 işlemciye sahip Honor 20, 6 GB RAM kapasitesine sahip. 128 GB dahili depolama birimine sahip akıllı telefon 6.26 inçlik Full HD+ erkana sahip. Honor 20’nin ekran gövde oranı ise yüzde 84.31 seviyesinde. Farklı işlevlere yönelik 48, 18, 2 ve 2 MP’lik dört ayrı arka kameraya sahip modelin ön kameradaki çözünürlük seviyesi ise 32 MP. Son olarak Android 9.0 Pir sürümü ile raflardaki yerini alan akıllı telefononun 3750 mAh kapasiteye sahip olduğunu ve USB Type-C arayüzünden beslendiğini eklemek gerekli.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up