Haberler

Fortinet, Amazon İnternet Servislerinde uygulama güvenliğini artırıyor

0

Siber güvenlik çözümleri sağlayıcısı Fortinet, güvenlik portföyü tekliflerine FortiWeb Cloud WAF eklediğini açıkladı. FortiWeb Cloud WAF, Amazon Web Servisleri’nde kritik önem taşıyan uygulamalara güvenlik sağlarken uygulamaları ve API’ları tehditlere karşı koruyor ayrıca uyumluluk gereksinimlerini de gideriyor.

Fortinet, Amazon İnternet Servislerinde uygulama güvenliğini artırıyor

Dijital dönüşüme ayak uydurmak için BT ekipleri giderek daha fazla uygulamayı buluta dağıtıyor ve bulutsal uygulamalar oluşturuyor. Bununla birlikte bu hızlı dağıtım, güvenlik açıklarını da beraberinde getirebiliyor. Bu nedenle gelişen saldırıları savunmak ve uygulamaları tehditlerden korumak için sağlam güvenlik sistemleri gerekiyor.

Fortinet’in güvenlik odaklı yaklaşımı

Fortinet, FortiWeb Cloud WAF’in bulut güvenlik portföyüne eklenmesiyle DevOps da dahil olmak üzere BT ekiplerinin karşılaştığı sorunları ele alıyor. Fortinet’in bir parçası olan FortiWeb Cloud WAF’in müşterilerine sağladığı pek çok avantaj bulunuyor.

Bu avantajlardan ilki algılama ve tehdit önleme ile uygulamaların çalışmaya devam etmesini sağlarken en az yapılandırma ve yönetimle dağıtılması ve bakımı kolay web uygulaması güvenliği sunması. Ayrıca web uygulamaları için güvenlik açığı, botlar, kötü amaçlı yazılım yüklemeleri, DDoS gibi gelişmiş saldırılara karşı da koruyor.

Kurumlar için önemli unsurlardan birisi olan düşük maliyet de şirketin sunduğu bir diğer avantaj. FortiWeb Cloud WAF donanım veya yazılım bakımı gerektirmiyor ve giden veri aktarım maliyetlerini önemli ölçüde azaltıyor. Ayrıca esnek hizmetlerle müşterilerin iş öncelikleri ve bütçelerine göre en uygun seçeneği sunuyor.

Fortinet ürün ve çözümler başkan yardımcısı John Maddison, FortiWeb Cloud WAF güvenliği için “Kurumlar bulutta işlerini artırdıkça ve web uygulamalarını kullandıkça, bilinen ve bilinmeyen saldırılara maruz kalma riskleri artıyor. FortiWeb Cloud Web Uygulaması Güvenlik Duvarı (WAF), kurumların kritik görev uygulamaları için sınıfının en iyisi güvenlik sağlarken web uygulamalarını hızla dağıtabilmelerini sağlar.” şeklinde sunulan hizmet hakkında bilgi verdi.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up