Haberler

Huawei, CloudEngine S Serisi’ni piyasaya sürdü

0

Huawei, 16 yeni CloudEngine S erişim, toplama ve çekirdek anahtar modelini tanıtarak kampüs ağında bir sıçrama yaptığını duyurdu. Bu sürümlerden en yenisi olan kampüs çekirdek anahtarlı CloudEngine S12700E, anahtarlama kapasitesini 57,6 Tbit/s’den yüksek bir rekor seviyeye yükseltmek için Solar yonga setlerini kullanıyor.

Huawei, CloudEngine S Serisi’ni piyasaya sürdü

CloudEngine S12700E, Huawei’nin Wi-Fi 6 dönemi için uyarlanmış uçtan uca tekliflerinin ayrılmaz bir parçası. Ek olarak yükseltilmiş ağ otomasyonu ve AI destekli akıllı O&M (operasyon ve bakım) yetenekleri ile Huawei’nin CloudCampus Çözümü, hizmet sunumu verimliliğini büyük ölçüde artırarak her ölçekteki kuruluşların kampüs ağlarını hızla kurmasına yardımcı olacak.

IDC Çin Genel Müdürü Kitty Fok konuya ilişkin “Dijital dönüşüm yeni bir aşamaya girdi. IDC, 2020 yılına kadar işletmelerin yaklaşık yüzde 55’inin kavrama, otonom ve işbirliğine ulaşması için ‘dijital karar verme’ yeteneklerine sahip olacağını öngörüyor.” şeklinde açıklama yaptı.

Huawei başkanı Zhao Zhipeng ise işletmeler için geleceğe yönelik dijital bir platform inşa etmenin temelini oluşturan kampüs ağlarının odaklarını, veri bağlantılarından hizmet bağlantılarına yönelttiğini belirtti. Bu nedenle de amaç odaklı kampüs ağlarının oluşturulmasını, gündemlerinin en üstünde tuttuklarını söyledi.

Huawei’nin Yeni Nesil CloudEngine S-Serisi

En yeni CloudEngine kampüs anahtarları 16 modelden oluşuyor. Bunlar; CloudEngine S5700 serisi (akıllı GE erişim anahtarları), CloudEngine S6700 serisi (10GE yönlendirme toplama anahtarları) ve CloudEngine S12700E serisi (sektördeki en yüksek performansa sahip yenilikçi çekirdek anahtarlar).

En büyük tek yuvalı bant genişliğine, en yüksek 100GE port yoğunluğuna ve en büyük anahtarlama kapasitesine sahip olan CloudEngine S12700E, sektör ortalamasındaki anahtarlama kapasitesinin altı katını sunuyor. Huawei CloudEngine S-serisi ayrıca, en iyi kablolu ve kablosuz yakınsama kabiliyetleri, tehdit hilesi motoru ve telemetri desteği karışımıyla türünün ilk örneği.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up