Haberler

ServiceNow, Microsoft Azure kullanmaya başladı

0

ABD’li teknoloji devi Microsoft ve bulut bilişim şirketi ServiceNow yazılım ilişkilerini güçlendirdi. Şirketler geçen yıl ekim ayında Now Platformu’nun Microsoft 365 ve Azure ile birlikte çalışabilmesi için kapsamlı bir anlaşmayla ilişkilerine başlamıştı. Son ServiceNow duyurusu ise her iki şirketin devlet müşterileri gibi özel kurumsal müşterilere odaklanarak bu anlaşmayı büyüttüklerini gösteriyor. ServiceNow, Microsoft Azure’daki SaaS deneyiminin yanı sıra kendi özel bulutunu da hizmete dahil ediyor.

ServiceNow, Microsoft Azure kullanmaya başladı

ServiceNow artık Azure Cloud’u, belirli sektörler için tercih ettiği bulut platformunun bir parçası olarak kullanacak. Üstelik Microsoft’un bulut servis sağlayıcısının en kapsamlı tekliflerinin yanı sıra veri koruma, güvenlik ve gizlilik konusundaki derin uzmanlığından da yararlanacak. ServiceNow ilk olarak Avustralya’daki Azure Bölgeleri ve ABD’deki Azure Yönetimi’nde ardından gelecekteki ek pazarlar aracılığıyla satışa sunulacak.

Azure, derinlemesine entegre bulut hizmetleri, veriler ve gelişmiş analitiğiyle inovasyona olanak sağlıyor. Ayrıca akıllı çözümleri hızlı bir şekilde geliştirmek, dağıtmak ve yönetmek için açık bir uygulama platformu sunuyor.

Microsoft CEO’su Satya Nadella konuya ilişkin “Kamu sektöründe de dahil olmak üzere tüm müşteriler bulutun gücünü daha verimli ve duyarlı hale getirmek için çok büyük bir fırsata sahip. Ortaklığımız, ServiceNow’ın dijital iş akışlarındaki uzmanlığını güvenilir bulutumuz Azure ile birleştiriyor. Böylece müşteriler güvenlik ve uyumluluk gereksinimlerini karşılarken dijital dönüşümlerini de hızlandırabilecek.” şeklinde konuştu.

ServiceNow Başkanı ve CEO’su John Donahoe ise Microsoft ile küresel boyuttaki stratejik ilişkilerini genişleterek ServiceNow’un platform ve ürünlerinin Microsoft’un önde gelen kurumsal teknoloji ve yetenekleriyle tam olarak kullanılabileceğini ve bütünleşeceğini söyledi.

Microsoft, Azure olanaklarının yanı sıra ortaklığın daha geniş bir bir parçası olarak ServiceNow’un BT ve Çalışan Deneyimi iş akışı ürünlerini de uygulamaya başlayacak.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up