Haberler

Microsoft, işbirlikleri için yeni programlar ve teknoloji yayınladı

0

Microsoft, yeni teknolojiler ve programlar ile kendi işbirliği ekosistemine daha fazla yatırım yapıyor. Şirket yaptığı bu yatırımlarla özellikle kendi işbirliklerinin bulut çevresinde yükselmesine ve gelişmesine yardımcı olmayı amaçlıyor. Teknoloji devi işbirliği satış programının yanı sıra Teams, Dynamics 365 ve Azure’a da birtakım eklemelerde bulunuyor.

Ürünlere ve programlara gelen eklemeler şu şekilde:

Microsoft’a göre iki yıl önce piyasaya sürülen Teams, bugün 13 milyon aktif kullanıcı ve haftalık 19 milyon aktif kullanıcıya sahip. Bu kullanıcılara yardımcı olmak için şirket, Team’de sağlık ve saha çalışanlarını da dahil olmak üzere her çalışanı destekleyen yeni özellikler duyurdu. Yeni işbirliği entegrasyonları arasında iletişim merkezleri desteği, uyumluluk kaydı ve bulut çözümü sağlayıcıları da yer alıyor.

Microsoft,Dynamics 365 Nonprofit Accelerator’a yeni güncellemeler getirirken otomotiv ve finansal hizmetler endüstrisine yönelik ürünler için iki yeni entegrasyon ekledi.

Microsoft, iş ortaklarına Azure’da görüntülemek ve yönetmek için tek bir kontrol paneli veren yeni hizmeti Azure Lighthouse’u yayımladı. Şirkete göre, bu hizmet daha yüksek otomasyon ve verimlilikle daha iyi yönetilen Azure deneyimi sağlarken müşteriler için daha fazla görünürlük ve güvenlik sağlıyor.

İş ortağı ekosistemini geliştirmek isteyen Microsoft, iki yıl önce başlattığı işbirliği satış programına yatırımlarını da günden güne artırdı. Şirketin yaptığı açıklamaya göre Microsoft’un işbirliği satış programı, şirketin lansmanından bu yana iş ortağı geliri olarak yıllık 9,5 milyar dolar değerinde.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up