Haberler

Micro Focus yeni robotik süreç otomasyon ürününü piyasaya sürdü

0

Micro Focus, şirketlere kurum genelinde otomatik iş süreçleri oluşturma, güvenlik ve ölçeklendirme gücü veren Micro Focus Robotik Süreç Otomasyonu’nun (RPA) kullanılmaya hazır olduğunu duyurdu.

Micro Focus RPA, eski uygulamalarda tekrarlayan, hataya açık UI tabanlı insan eylemlerini otomatik hale getirerek bunları tek bir üründe modern BT işlem otomasyonu ile birleştiriyor.

Micro Focus yeni robotik süreç otomasyon ürününü piyasaya sürdü

Micro Focus ürün sorumlusu Tom Goguen yaptığı açıklamada Micro Focus RPA ile,amaca yönelik temel yeteneklerini arttırdıklarını ve otomasyonu değişime daha dayanıklı hale getirme konusundaki yeniliklerinin mevcut çözümlere kıyasla daha düşük bir TCO(toplam sahip olma maliyeti) sağlayacağına inandıklarını ifade etti.

Mikro Odak RPA yeteneklerinin kapsamı ise şu şekilde:

  • Kullanımı kolay bir tasarım stüdyosu: Kullanıcıların ekran işlemlerini kolayca kaydetmelerini ve uçtan uca RPA iş akışlarını görsel olarak veya kodla tasarlamalarını sağlayan sezgisel bir tasarım arayüzü.
  • Çapraz platform bağlantıları: Eski ve yeni uygulamaları kapsayan iş süreçlerini birbirine bağlamak için UI otomasyonunu API ve diğer entegrasyon yöntemleriyle birleştiren bir ürün.
  • Ölçeklenebilir robotlar: İş yükleri değiştikçe bir kerede yüzlerce veya binlerce robotu çalıştırmayı mümkün kılan mimari.
  • Merkezi güvenlik: Benzersiz kimliklere sahip ve özel olarak şifrelenen rol tabanlı kimlik bilgilerine sahip robotları yönetmek için kullanılan merkezi bir pano.
  • Esnek robotlar: UI değişikliklerini tespit etmek ve gerektiğinde otomatik olarak adapte edebilmek için bakım sırasında zaman kazandıran gelişmiş nesne tanıma teknolojisi.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up