Haberler

Thales yeni Gemalto Dijital ID cüzdanını piyasaya sürdü

0

Thales’in yeni Gemalto Dijital ID Cüzdanı sayesinde hükümetler, tüm vatandaşlara akıllı telefonlarında sunulan kimlik kartları, sağlık kartları ve sürücü ehliyeti gibi resmi belgelerin güvenli bir dijital versiyonunu yayınlayacabilecek.

Böylelikle vatandaşlar, çevrimiçi ve “gerçek dünyada” olduklarını ispatlayabilecek. Ayrıca sadece bir düğmeye dokunarak haklarına ve hizmetlerine erişebilecekler.

Thales’in yeni Gemalto Dijital kimlik cüzdanı

Geliştirilen bu çözümün amacı, kişisel verilerin güçlü bir şekilde korunmasını sağlamak. Çok katmanlı güvenlik teknikleri ve karmaşık şifreleme kullanarak kullanıcıların hangi bilgileri, kiminle ve ne zaman paylaşacakları konusunda tam kontrol sağlanması hedefleniyor.

Resmi belgelerin dijitalleşmesi ile bu yeni cüzdan, vatandaşların tüm hayati önem taşıyan belgelerini tek, rahat ve güvenli bir yerde tutmalarını sağlayacak. Böylelikle kullanıcılar, çevrimiçi vergi beyannamelerini ve sosyal yardım taleplerini doldurmak gibi büyüyen eServices ürün yelpazesine her zaman her yerden erişebilecek.

Kullanıcı gizliliğinde tam koruma

Kullanıcı gizliliğine tamamen saygı duyan Dijital Kimlik Cüzdanı, sadece vatandaşın istediği takdirde bilgilerini üçüncü şahıslarla paylaşması üzerine tasarlandı. Verici ile kullanıcı arasında dinamik bir iletişim kanalı oluşturan Dijital ID Cüzdan, hükümetleri ve vatandaşları birbirine daha da yakınlaştırıyor.

Thales, Mobile Security Core’u sınıfının en iyisi performansını sunmak, Dijital Kimlik Cüzdanı’nı gelişmiş tehditlere ve zararlı yazılım saldırılarına karşı korumak ayrıca hükümetlerin en yüksek ve en sıkı güvenlik gereksinimlerini karşılaması üzerine tasarlandı.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up