HaberlerYAPAY ZEKA

Domino’s, AI ve makine öğrenimini pizza servisine taşıdı

0

Domino’s, hizmet kalitesini yükseltmek ve müşteri hizmetleri deneyimini iyileştirmek için pizza servisine yeni bir teknoloji bileşeni getirdi. DOM Pizza Checker adı verilen bu yenilikçi teknoloji piyasaya sunulduğundan beri kalite ve memnuniyet puanını 15’ten daha fazla artırdı.

DOM Pizza Checker ile pizza siparişi takip ediliyor

DOM Pizza Checker teknolojisi sayesinde müşteriler pizzalarının dilimlenmeden, paketlenmeden ve teslim edilmeden önce gerçek zamanlı bir görüntüsünü görebiliyor. Müşteriler ayrıca pizzanın yapım sürecinde nerede olduğunu, kalite testinden geçip geçmediğini, fırından nasıl göründüğünü ve ne zaman teslim edileceğini de takip edebiliyor.

Domino’s bu teknolojiyi temel olarak kesim tezgahının üzerine bulunan ve pizza kalitesinin test edilip edilmediğine dair gerçek zamanlı bir değerlendirme yapan akıllı bir tarayıcı olarak tanımlıyor. Pizza türü ve doğru malzemeleri gibi değerlendirmeleri yapabilmesi için DOM Pizza Checker, ileri makine öğrenmesi, yapay zeka ve sensör teknolojisini kullanıyor.

Domino’s A/NZ CEO’su Nick Knight, DOM Pizza Checker’ın bölgedeki çalışma durumu ve müşteri memnuniyeti hakkında bazı açıklamalarda bulundu. DOM Pizza Checker’ın müşterilere ürün kalitesini göstererek pizzalarını takip etme fırsatı verdiğinden onların firmaya daha fazla güvenebileceklerini belirtiyor. Knight ayrıca Domino’s Pizza’nın bu yeni teknolojisinin fast food endüstrisinde bir ilk olduğunu vurguluyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up