Haberler

Software AG, AWS Marketplace’te ARIS Cloud’u sundu

0

Bu duyuruyla beraber ARIS Cloud Advanced sürümü, AWS müşterilerinin işlerini yürütmek için bulut tabanlı yazılımları bulmasını, test etmesini, satın almasını ve dağıtmasını sağlayan dijital bir yazılım kataloğu olan AWS Marketplace’te hazırlanabilecek.

Software AG, AWS Marketplace’te ARIS Cloud’u sunuyor

ARIS Cloud, iş süreci yönetimi için SaaS teklifleri sunan ve dijital dönüşümü destekleyen bir üründür. Müşteriler, iş ve BT dönüşüm projelerini yönetmek için ihtiyaç duyduğu iş süreci analizlerinde ARIS Cloud’tan yararlanabilir.

ARIS Cloud Advanced, şirketteki departmanlara, süreç yöneticilerine, BT kuruluşlarına ve diğer paydaşlara süreç optimizasyon projelerini hızlı ve kolay bir şekilde başlatmalarını sağlayan profesyonel ve yalın bir yazılım çözümü sunuyor. ARIS, tüm katılımcı çalışanları birbirine bağlarken işbirliğine dayalı bir ortamda süreç bilgisine ve role özel ilgili tüm bilgilere doğrudan erişim imkanı veriyor.

AWS Marketplace’teki ARIS Cloud Advanced’in lansmanı, Software AG’nin ortak müşterileriyle yenilikler yapma konusunda etkin rolde olduğunu gösteriyor. Dünya çapında 230.000 müşteriye sahip olan AWS Marketplace ise AWS’de daha hızlı yenilik yapmak adına bir milyonun üzerinde yazılım aboneliği için düğmeye bastı.

Software AG, ARIS Cloud’a ek olarak ARIS Connect ve ARIS Risk&Uyumluluk Yöneticisi de dahil olmak üzere AWS Marketplace’teki konteynerlerde başka ürünler de sunuyor. Geçtiğimiz yıl Software AG, ürünlerini yeni AWS Marketplace’te piyasaya sürdüğünü açıklamıştı. Şirket şimdi de SaaS çözümlerini içerecek şekilde teklifini genişletiyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up