Haberler

McAfee, ​​NanoSec’i bünyesine kattı

0

Siber güvenlik firması McAfee, Cuma günü uygulama güvenlik yazılımı üreticisi NanoSec’i satın aldığını duyurdu. 

​​NanoSec, McAfee ailesine katıldı

NanoSec, McAfee’nin MVISION Cloud ve MVISION Sunucu Koruması ürünlerini desteklemek için kullanmayı planladığı uygulama güvenliğine yönelik kapsayıcı bir yaklaşıma odaklanıyor.

McAfee, NanoSec’in güvenlik yeteneklerinin kapsayıcılar ve Kubernetes ortamlarında dağıtılan uygulamalara ve iş yüklerine uygulanacağını, müşterilere tehditleri tespit etmek ve önlemek için uygulama düzeyinde segmentasyon sağlayacağını açıkladı.

NanoSec’in teknolojisi, mevcut CASB ve CWPP ürünlerini geliştiren, yönetişimi ve güvenliği iyileştirmede DevSecOps’ta en iyi uygulamaları sunmak için ‘Soldan Sola’ özelliklerinin eklendiği, McAfee MVISION Cloud’un doğal bir uzantısıdır.

Intel’den 2017’nin başlarında ayrılmasından bu yana McAfee, bulut hizmetlerine yöneldi ve bu stratejinin önemli bir parçası olduğunu kanıtlayan satın alımlarla platformunu güçlendirmeye odaklandı. McAfee, yeni bulut işletme birimini desteklemek için güvenlik yazılımı Skyhigh Networks’ü geliştirerek ilk şirketini özel bir şirket olarak satın aldı.

Siber güvenlik firması daha sonra Mart 2018’de halka açık bir sanal özel ağ servisinin üreticisi olan TunnelBear’ı da kendi çatısı altına aldı. Bu satın alımla birlikte McAfee, TunnelBear’ın sertleştirilmiş ağını ürününü güçlendirmek için tüketici odaklı Safe Connect’e yerleştirmeyi planlıyordu.

McAfee, 2011 yılında Intel tarafından satın alınmış ve 2014’te Intel Security olarak yeniden markalaştırmıştı.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up