Haberler

Turkcell KOBİ’lerin Dijital Dönüşümüne Ortak Oluyor

0

Büyümeyi hedefleyen şirketlerin yolu dijitalleşmeden geçiyor. Dijital dönüşüm sürecine erken dahil olan işletmeler, iş verimliliğini artırarak ekonomiye daha çok katkı sağlıyor. Güçlü teknolojik altyapısıyla Turkcell, şirketlerin dijitalleşme yolculuğuna yeni grup şirketi Dijital İş Servisleri şirketi ile uçtan uca bilgi teknolojileri hizmetine ortak oluyor. Turkcell Dijital İş Servisleri tarafından hayata geçirilen projelerle şirketler ve kurumlar, tüm bilişim ihtiyaçlarını Turkcell’e emanet edebiliyor. Altyapı kurulumundan güvenliğe, veri merkezinden bulut hizmetine anahtar çözümler sunan Turkcell Dijital İş Servisleri’nin sağladığı teknolojilerle şirketler yüksek yatırım maliyetlerine katlanmak zorunda kalmadan dijital dönüşüm yolculuğuna çıkabiliyor.

KOBİ’lerin Dijitalleşmesiyle Türkiye Dijitalleşiyor

Türkiye’nin dijitalleşmesi yolunda en önemli parçalardan birini KOBİ’ler oluşturuyor. Turkcell Dijital İş Servisleri şirketi, KOBİ’lere odaklanarak işlerini dijital dünyaya tam ve eş zamanlı olarak entegre edebilmeleri için çalışmalarını yürütüyor. Bu sayede KOBİ’ler rekabette güçlenirken iş verimliliğini artırıyor, müşteri ihtiyaçlarını doğru karşılayarak iş süreçlerini kolaylaştırıyor. Böylece KOBİ’ler dijital dönüşüm sürecini çok daha hızlı tamamlıyor ve daha az iş gücüyle ekonomiye daha fazla katkı yapabiliyor. Konuyla ilgili açıklamasında Turkcell Kurumsal Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ceyhun Özata şunları söylüyor: ‘’Türkiye’nin dijitalleşmesini kendisine misyon edinen bir şirket olarak KOBİ’lerin dijitalleşmesini oldukça önemsiyoruz. Bu nedenle KOBİ’lerin dijital ihtiyaçlarının uçtan uca karşılanması çok kritik. KOBİ’lerimizin dijital hale gelmesi aynı zamanda, uluslararası alanda rekabet edebilmeleri açısından da büyük önem taşıyor. Tüm bunları göz önüne alarak Ocak ayında kurduğumuz Yeni grup şirketimiz Turkcell Dijital İş Servisleri’yle bulut, siber güvenlik, nesnelerin interneti, büyük veri, iş çözümleri, sistem entegrasyonu ve yapay zeka çözümleri de dahil olmak üzere uçtan uca katma değerli servisler sunuyoruz.’’

KOBİ’lere Birçok Çözüm Sunuyor

Turkcell Dijital İş Servisleri KOBİ’lere işlerini uçtan uca yönetebilmeleri için çok sayıda çözüm sunuyor. Ekip Mobil çözümü, saha ekibini ve ekipmanlarını dijital harita üzerinden anlık takip ederek ekip ve görev yönetiminde maksimum verimlilik sağlıyor. Yani Mail, iş için müşterileriyle iletişim ihtiyaçlarını güvenli, daha az maliyetli karşılayan yerli e-posta olarak hizmet veriyor. E-Şirket çözümü, finansal süreçlerini yönetimi ve mevzuatlara uyumlu olabilmeyi sağlıyor. Akıllı Wi-Fi ile KOBİ’lerin müşterileriyle yakın temas kurup onlara kaliteli hizmet verebilmeleri sağlanıyor. Turkcell Enerji Servisleri ile is ofislerde enerji tasarrufu yapılabiliyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up