Haberler

Kaspersky, APAC’da ilk Şeffaflık Merkezi’ni açtı

0

Siber güvenlik endüstrisinde güven oluşturma yolunda ilerleyen Kaspersky, Malezya’nın ulusal siber güvenlik uzman ajansı olan Cybersecurity Malaysia şirketiyle birlikte Asya Pasifik’teki ilk Şeffaflık Merkezi’nin açıldığını duyurdu.

Kaspersky, APAC’da ilk Şeffaflık Merkezi’ni açtı

Şirket Cyberjaya’da inşa edilecek olan üçüncü kod inceleme tesisini ülkedeki siber ile ilgili devlet kurumları ve şirketleri ile birlikte kurulacak.

Zürih ve Madrid’te olduğu gibi Malezya’daki Şeffaflık Merkezi de şirket ortakları ve hükümet paydaşlarına Kaspersky’nin çözümlerinin kaynak kodunu kontrol etmeleri için bir tesis olarak hizmet verecek. Yeni merkez, konukların Kaspersky’nin mühendislik ve veri işleme uygulamaları hakkında daha fazla bilgi edinebilecekleri bir brifing merkezi olarak da işlev görecek.

Hükümet yetkilileri ve Kaspersky’nin kurumsal müşterileri, tehdit analizi, güvenli inceleme ve uygulama güvenliği test süreci dahil olmak üzere şirketin çözümlerini ve hizmetlerini gözden geçirmeyi talep edebilecek. Ayrıca Kaspersky’nin amiral gemisi tüketici ve kurumsal çözümlerinin kaynak kodu Kaspersky Internet Security (KIS) inceleyebilecek. Bunların yanı sıra paydaşlar, Kaspersky’nin tüm yapı sürümlerini ve AV-veritabanı güncellemelerini de denetleyebilecek.

Yeni merkez, şirketin Global Şeffaflık Girişimi’nin bir parçası olarak ürünlerinin ve teknolojilerinin nasıl çalıştığı hakkında daha fazla bilgi için ortaklardan ve hükümet paydaşlarından gelen artan talebe cevap vermeyi amaçlayan bir Kaspersky’nin parlak bir fikri olarak açılıyor.

Şeffaflık Merkezi gelecek yılın başlarında ilk ziyaretçilerini ağırlamaya başlayacak.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up