Haberler

BlackLine ve Workiva, finansal raporlama yeteneklerini entegre ediyor

0

BlackLine ve Workiva, müşterilerin finansal yakın ve raporlama süreçlerini düzenlemelerine yardımcı olmak için tasarlanmış, rapor verilerinde daha fazla şeffaflık ve güven yaratan ortak bir platform entegrasyonu başlatıyor. Bu yeni entegrasyon, uygulamalar arasında daha fazla şeffaflık ve raporlanan verilere daha yüksek düzeyde güven sağlıyor.

BlackLine ve Workiva, finansal raporlama yeteneklerini entegre ediyor

BlackLine kısa süre önce kendi finansal otomasyon platformunu güçlendirmek için Google Cloud’un gücünden yararlanacağını duyurmuştu. Bu ortaklıkla yapay zeka, makine öğrenmesi ve gerçek zamanlı zeka gibi yetenekler BlackLine platformuna taşınıyor.

Google Cloud ile BlackLine, dijital dönüşüm yolculuğunu hızlandırırken ürün ve hizmetlerine bulutta ilk yaklaşımı getiriyor ve yapay zeka, makine öğrenimi gibi en son teknolojileri kullanıyor. Şirket, BlackLine müşterilerinin artan korumalardan ve günümüz iş dünyasına ayak uydurabilmek için gereken ölçeklenebilir altyapıdan faydalanacaklarını belirtiyor.

BlackLine Ağustos ayında ayrıca BlackLine’ın Kurumsal Danışmanlık ve Satış Ortaklığı Programları’nı bire bir birleştiren The BlackLine Alliance ile yeni bir ortak programı başlatmıştı. Program, açık bir şekilde başarıyı ödüllendiren, beş yeni ortak katman olarak tanımlanmış bir modele dayanıyor. Katmanlar artan derecelerde pazara açılma imkânı, teşvikler, finansman, eğitim, tanıma ve pazarlama desteği sunuyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up