HaberlerSİBER GÜVENLİK

Trustwave platformu daha fazla görünürlük ve bulut güvenliği sağlıyor

0

Bilgi güvenliği şirketi Trustwave, şirketin yönettiği güvenlik hizmetleri, ürünleri ve diğer siber güvenlik tekliflerinin temelini oluşturan bulut tabanlı bir siber güvenlik platformunu açıkladı.

Trustwave Fusion platformu, kuruluşlara dijital dönüşümü benimsedikleri ve sürekli gelişen bir güvenlik ortamıyla mücadele ettiklerinde yardımcı olmayı amaçlıyor.

Trustwave platformu daha fazla görünürlük ve bulut güvenliği sağlıyor

Platform, işletmelerin ve devlet kurumlarının dijital ayak izlerini Trustwave veri havuzundan, analitikten, tehdit istihbaratından, çeşitli güvenlik hizmetlerinden, ürünlerinden ve şirketin güvenlik uzmanlarından oluşan Trustwave SpiderLab’dan oluşan bir güvenlik bulutuna bağlıyor.

Yerel bulut platformu Trustwave Fusion, karmaşık güvenlik programlarını bir bilgisayardan, tabletten veya cep telefonundan yönetme yeteneği sağlamak için Trustwave kullanıcılarını, süreçlerini ve teknolojisini sezgisel bir uygulamada birleştiriyor.

Güvenlik Orkestrasyonu kullanılarak oluşturulan Otomasyon ve Müdahale (SOAR) ise olayların doğruluğunu, müdahale süresini ve eylemleri iyileştirmek için gelişmiş analitik, makine öğrenmesi ve otomasyona dahil edildi.

Trustwave Fusion platformunun temel yetenekleri ve nitelikleri ise şunları içeriyor: komple görünürlük ve merkezi kontrol, çok bulutlu ve çeşitli ortamlar için destek, tehdit istihbaratına erişim, üçüncü taraf veri ve ürünler için destek, hibrit güvenlik işlemleri

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up