Haberler

SolarWinds, web performans izleme ürünlerinde güncellemeler duyurdu

0

BT yönetimi yazılımı servis sağlayıcısı SolarWinds’ın web performansı izleme ürünü güncellemeleri, şirketin güvenlik duvarındaki şirket içi BT ortamlarında çalışan hibrit ve genel bulut ortamlarında çalışan teknoloji uzmanlarının gereksinimlerini karşılama konusundaki taahhüdünü derinleştiriyor.

WPM 3.0 konuşlandırmayı basitleştirirken sorun gidermeyi kolaylaştırıyor

WPM 3.0 ve Pingdom’un güncellenmiş sürümündeki yeni özellikler, hem BT operasyonlarının hem de DevOps ekiplerinin ihtiyaçlarını benzeri görülmemiş şekillerde karşılıyor.

Gelişmiş işlevlerle, her tür ortamı yöneten teknoloji uzmanları web sitesinin kullanılabilirliğini ve performansını izleyerek daha iyi bir genel kullanıcı deneyimi yaratıyor.

WPM, SaaS uygulamaları ve web siteleri için dağıtılmış konumlardan web siteleri ve web tabanlı uygulamaları izleyerek kullanıcıların web performans sorunlarını hızlı ve etkili bir şekilde bulmasına ve çözmesine yardımcı olan kapsamlı bir izleme çözümüdür. Güncellenmiş WPM 3.0 sürümü ise şimdi şunları içeriyor:

  • Modern uygulamaların kullanıcı deneyimini engelleyen sorunları hızla azaltmak için sorun gidermeyi kolaylaştıran, gelişmiş bir sentetik kullanıcı izleme çözümü.
  • Web sitelerinin ve web tabanlı uygulamaların performansını güvenlik duvarı içinden izleme ve çalışanların ihtiyaç duydukları uygulamalara erişmelerini sağlamaya yardımcı olma.
  • Web sitesi ve web tabanlı uygulamaların performans izlemesinin entegre görünümündeki iyileştirmeler.
  • Kritik Microsoft uygulama servislerinin kapsamlı izlenmesi, WPM’lerin yeteneklerinin genişliğini ve derinliğini de genişletir. WPM ile kullanıcılar, desteklenen Microsoft teknolojileri için uygulama performansı ve sağlığı hakkında fikir edinir ve görünürlük kazanır.
Pingdom kullanıcı deneyimini geliştiriyor

Pingdom, gerçek kullanıcı izleme (RUM), çalışma süresi, sayfa hızı ve sentetikler dahil olmak üzere, güvenlik duvarı dışında web uygulaması performans takibi sağlar.

Bir web uygulamasının kullanılabilirliğine ve performansına gerçek zamanlı, dışarıdan bakıldığında Pingdom, sürekli kullanılabilirlik ve performans sağlamaya yardımcı olur.

En son güncellemesiyle Pingdom, kullanıcı geri bildirimlerine dayanarak birtakım iyileştirme yaptı: İşlem kontrol uykusu, bağlamsal ve eyleme geçirilebilecek uyarılar, esnek onarım pencereleri.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up