Haberler

Donanım piyasasına duyulan ihtiyaç nedeniyle UPS pazarı büyümeye devam ediyor

0

Ticari ünitelerdeki yedek elektrik santrallerinin geliştirilmesi de UPS(kesintisiz güç kaynağı) sistemleri için muazzam bir talep yarattı. Önümüzdeki birkaç yıl donanım teknolojisi üreticileri için çok önemli olması bekleniyor.

Elektrik şebekelerindeki büyük gelişmelere rağmen hala endüstriyel ve ticari ünitelerde elektrik kesinti riskleri ve kesintileri devam ediyor. Ayrıca dalgalanmalar, sarkmalar ve kesintiler gibi genel eksiklikler de şirket kaynaklarına büyük bir finansal zarar getirebiliyor. Tüm bunlar, küresel UPS pazarındaki talebin anahtar faktörleridir. Şirketler ve kuruluşlar arasında özel BT odalarının varlığı da pazar büyümesine yardımcı oluyor.

Takip eden yıllarda küresel UPS pazarında gelir yaratma konusunda çok az şüphe var. Araştırmacılar, bu teknolojiye daha iyi alternatifler geliştirmek istiyorlar ve böyle bir teknolojinin başarılı bir şekilde uygulanması, küresel UPS pazarında büyümenin önlenmesine engel olabilir. Ancak kanıtlanmış etkinliği ve UPS’in geniş çapta kabulü, pazardaki talebi artırmaya devam edecek gibi görünüyor.

Transparency Market Research (TMR), küresel UPS pazarının 2018 ve 2026 arasındaki dönemde yüzde 7.8’lik saygın bir CAGR’da büyüyeceğini öngörüyor. Küresel UPS pazarının toplam değerinin, 2017 yılında 5.539.2 milyon dolarlık değerinden 10.745.9 milyon dolara büyümesi bekleniyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up