Haberler

Hyland, RPA tekliflerini artırmak için Blue Prism ile ortak oldu

0

Hyland’a göre robotik otomasyon yazılım şirketi Blue Prism, mevcut Hyland çözümlerini daha da otomatikleştirmek için araçlar, dijital çözümler ve iş otomasyonu sağlıyor.

Hyland, RPA tekliflerini artırmak için Blue Prism ile işbirliği yaptı

Kurumsal içerik ve süreç yönetimi yazılımı geliştiricisi Hyland için stratejik bir öncelik olan RPA, Hyland platformunun otomasyon ve entegrasyon araçları portföyü için tamamlayıcı oluyor. Gerçek süreç otomasyonu, müşterilerin ticari zorluklarını karşılamak için bir takım otomasyon kabiliyetine sahip olabilecek bir platform gerektiriyor. Hyland tam da bu sebeple Blue Prism gibi bir ortakla birlikte çalışarak bu ideal karışımı oluşturuyor.

Hyland daha önce kuruluşun OnBase ve Perceptive Content gibi platformlarıyla dikey otomasyon çözümleri de kullandı. Şirket, Blue Prism’in akıllı ve bağlı RPA platformuna entegre edilmesinin mevcut portföye ek ve tamamlayıcı yetenekler eklediğini belirtti.

Ürün ayrıca sürükle-bırak AI kullanarak kod içermeyen akıllı otomasyonun yanı sıra güvenlik ve uyumluluk protokollerine uygun olarak güvenli ölçeklenebilirlik, Robotik İşletim Modeli (ROM), şablonlarla bir uygulama stratejisi ve bir teknoloji ekosistemine anında bağlantı ile dijital bir iş gücü yaratıyor. 

Çözüm teklifi 2020’nin başlarında sunulacak ve platform ya da coğrafi konumdan bağımsız olarak tüm Hyland müşterileri bu yeni ortaklığın yeteneklerinden yararlanabilecek.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up