Haberler

Cloudera yeni veri platformunda makine öğrenmesini başlattı

0

BT departmanlarının diğer işletme birimlerinin gereksinimlerini karşılamalarını kolaylaştırmak için tasarlanan yeni makine öğrenme aracı, geçtiğimiz hafta New York’taki Strata Data Konferansı’nda tanıtıldı.

Cloudera Veri Platformu’ndaki ML hizmetini sundu

Cloudera Machine Learning ile işletmeler, ekiplere birkaç tıklamayla yeni ML Workspaces veya sanal makine öğrenme ortamlarını hızla dağıtabiliyor, paylaşılan verilere ve uçtan uca makine öğrenme iş akışları için gereken araçlara self-servis erişimi sağlıyor.

Cloudera Veri Platformu’ndaki (CDP) yeni makine öğrenme servisi, veri bilimcileri, veri mühendisleri ve makine öğrenme mühendislerine aşağıdaki olanakları sağlıyor:

  • Anında çalışma alanları: Uçtan uca makine öğrenmesi için ihtiyaç duyulan proje ortamlarına ve kaynaklara erişim sağlayarak birkaç tıklamayla ekipler, yeni makine öğrenme çalışma alanlarına sahip olabilir.
  • Hızlı çoğaltma: Kurumsal veri güvenliği ve yönetişim kontrollerini korurken, hibrit ve çok bulutlu ortamlarda veri kümelerini çoğaltmak için demokratikleştirilmiş erişim sağlar.
  • Kendi araçlarınızı seçin: Güvenliği koruyarak ve idari ek yükü en aza indirirken veri bilim ekiplerinin en sevdikleri açık veri bilim araçlarına erişmeler sağlanabilir.
  • Esnek, otomatik olarak askıya alınan kaynaklar: BT’nin altyapı kaynaklarını ve maliyetlerini kolayca yönetmesine ve optimize etmesine yardımcı olan ayarlanabilir önlemleri korurken ölçeklendirme, türdeş olmayan bilgi işlem kaynakları veri bilim ekiplerinin işlerin hızlı bir şekilde yapılmasına imkan verir. 
  • Kapsamlı, tutarlı kullanıcı deneyimi: İş akışlarını birden fazla araçla değiştirmeden veri mühendisliği, model eğitimi, deney izleme ve üretim modellerini tek bir kesintisiz ortamda dağıtma ve yönetme.
  • Taşınabilirlik ve tutarlılık: Bağlantısı kesilmiş silolar oluşturmadan ve veri bilim altyapısının, uçtan uca ML için sağlam iş akışları ve süreçleri oluşturmak için dayandığı tutarlı kullanıcı deneyimini değiştirmeden, verileri ve altyapıları herhangi bir yere taşıma özgürlüğü.

Cloudera Machine Learning, CDP tarafından sağlanan Paylaşılan Veri Deneyimi’nden (SDX) de tamamen faydalanıyor. Cloudera SDX, güvenli, self servis erişim ve kurumsal ölçekte veri keşfi için tüm çok işlevli analitiklerde tutarlı veri güvenliği, yönetim ve kontrol sağlıyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up