Haberler

Ping Identity’nin self-servis IAM çözümü

0

Kimlik ve erişim çözümleri sağlayıcısı Ping Identity’nin yeni çözümü sayesinde Ping Intelligent Identity platformundaki ortak görevler; basit, self-servis iş akışları ve IAM uzmanlığına sahip olmayan iş kullanıcıları ve uygulama ekiplerine devredilebilecek standart şablonlar ile ele alınıyor.

PingCentral, self servis yetenekleriyle iş akışlarını hızlandırıyor

Özel kimlik yönetimi(IAM) yöneticileri, genellikle uygulama ekiplerini çalışır durumda tutmak için çok sayıdaki gerekli isteği yönetme konusunda zorlanır. Buna bir örnek olarak; bir uygulama veya API için bağlantı eklemek veya güncelleme yapılandırmaları, güvenlik sertifikaları ve daha fazlası gibi küçük değişiklikler verilebilir. Ek olarak iş uygulama ekipleri, genellikle sınırlı IAM bilgisine ve bu değişiklikleri kendi başlarına yapabilme yeteneğine sahiptir.

PingCentral, IAM işlemlerini düzenler ve işletmelerin dijital dönüşüm için bir işletme sürücüsü olarak IAM hizmetlerinden yararlanmalarına yardımcı oluyor. Bunu yaparken de iş uygulama ekiplerinin temsilci yönetim aracılığıyla kendi kaynaklarını hızlı bir şekilde kullanabilmelerini sağlıyor. Böylelikle IAM ekiplerinin değeri artarken daha azıyla daha fazlası yapılabilir, işletmeye daha hızlı hizmet verilebilir ve merkezi kimlik hizmetlerinin yaygınlaştırılması ve kullanılması sağlanır.

PingCentral’ın yeni çözümü temsilci yönetim portalı, orkestrasyon motoru, merkezi izleme sistemi ve yaşam döngüsü yönetimi ile IAM ekiplerini ve uygulama ekiplerini aynı sayfaya yerleştiriyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up