Haberler

BlackBerry, ortak programına daha fazla esneklik ekledi

0

Nesnelerin İnterneti’ni (IoT) pazarının 2023 yılına kadar büyük ölçüde bulut tabanlı dağıtımlardan gelmesi beklenen işletme harcamalarında 1.1 trilyon dolardan fazla olması bekleniyor. BlackBerry, Nesnelerin İnterneti’ni (IoT) güvenceye almanın getirdiği fırsatları yakalama konusunda daha fazla esneklik sağlamak için Kurumsal Ortak Programı’nı (BEPP) yeniledi.

BlackBerry, partner programı şimdi daha esnek

Müşterilerin ve ortakların yakın zamanda güncellenen BlackBerry UEM Cloud’a olan yoğun ilgisiyle yetkili iş ortaklarının bulut tekliflerini genişletmelerini sağlamak için BEPP’ye yeni bir ‘Silver’ katman tanıtıldı.

Silver akreditasyon statüsünde olan partnerler, BlackBerry UEM Platformunda yeni müşterilere dahil olmak ve onları desteklemek için gerekli temel bilgi ve becerileri kazanacak. BlackBerry iş ortaklarına şirket içi bir çözümün tüm uyumluluk ve güvenlik gereksinimlerini karşılayan BlackBerry Cloud çözümlerini sunarken ve tanımalarını sağlarken, iş ortakları Cloud’a ilişkili esneklikten ve düşük giriş maliyetinden yararlanıyor.

BlackBerry, Silver katmanının eklenmesiyle ortaklardan, müşterilerden gelen bulut hizmetlerine artan talebe cevap verdikleri için destek sağlayabildiklerini söyledi. 

BEPP, iş ortaklarının BlackBerry çözümlerini başarılı bir şekilde tasarlama, mimarlama, uygulama ve destekleme konusunda iyi donanımlı olmalarını sağlayarak ortakların pazar talebini karşılamalarını ve aşmalarını sağlayacak yeni yeterlilikler ve yetenekler kazanmalarına yardımcı olmak için tasarlandı.

Yetkili, Silver, Gold ve Platinum olmak üzere dört ayrı katmana ayrılan program, iş ortaklarına BlackBerry’nin siber güvenlik, uç nokta yönetimi, şifreleme ve veri gizliliği konusundaki uzmanlığından yararlanan farklılaştırılmış çözümler ve hizmetler oluşturmalarına izin veriyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up