Haberler

Automation Anywhere, küresel RPA için önemli bir adım atıyor

0

Enterprise A2019 ürünü artık hem şirket içi hem de herkese açık, özel veya hibrit bulutlarda mevcut olup, 14’ten fazla dilde kullanıcılara Hizmet Olarak RPA sunuyor. 

Küresel RPA için önemli bir adım

Şirketin yaptığı açıklamaya göre Automation Anywhere amiral gemisi platformu, işletme otomasyonu çevresinde 40 farklı ürün kapasitesinde 175’ten fazla yeni özellik içeriyor. İş için otomasyonun geliştirilmesine yardımcı olmak adına 3 binden fazla müşterinin verdiği geri bildirimlerin yanı sıra binlerce saatlik araştırma ve geliştirmeyi de içeriyor.

Kullanıcılar artık platformda herhangi bir web tarayıcısından oturum açabiliyor. Böylece şirketlerin botları inşa etme, dağıtma ve ölçeklendirme konusunda ilgi çekici iş değeri elde ettikleri süreyi azaltırken RPA dağıtma hızını önemli ölçüde artıyor.

Enterprise A2019 RPA platformu kullanıcıların herhangi bir işletim sisteminde; Windows, Mac OS veya Linux’ta ve herhangi bir cihazda yazılım botları oluşturmalarını sağlıyor. Ayrıca yerel bir bulut platform olarak müşterilere hem buluttan hizmet olarak RPA hem de her birinde veri gizliliği, güvenlik ve şifreleme ile şirket içi bir dağıtım sunuyor.

Kullanıcılar üstelik yerleşik AI yeteneklerinden yararlanma, doğal dil işleme ve sürükle ve bırak AI ile öngörücü modelleme gibi üçüncü taraf AI çözümlerini herhangi bir otomasyon iş akışına entegre etme yeteneğine sahip.

İşlevsel bir kullanıcı deneyimi, birden çok bulutta kullanılabilirlik, hizmet olarak RPA ve yerleşik AI yetenekleri gibi özellikler sayesinde Anywhere Any Automation’ın bu yeni sürümü, otomasyonu kolaylaştırabilir ve sahip olma maliyetini düşürebilir. 

Automation Anywhere bu tür gelişmelerin otomasyon pazarını artıracağını, farklı bütçelere ve teknik becerilere sahip daha fazla işletmeye erişebilecek bir noktaya getireceğini söylüyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up