Haberler

Versa Networks, büyük bir SD-WAN satıcısına dönüşüyor

0

IDC’ye göre SD-WAN kategorisi önümüzdeki dört yıl içinde yılda yüzde 30’dan fazla büyüyecek. Bu büyüme de yazılım tanımlı ağ (SD-WAN) kategorisinde lider olan Versa Networks’ü büyük bir SD-WAN satıcısına dönüştürecek.

Versa Networks, büyük bir SD-WAN satıcısına dönüşüyor

SD-WAN, lider iletişim servis sağlayıcıları tarafından global olarak hızlı bir şekilde benimseniyor. IDC yetkilileri, hibrit WAN bağlantılarının dinamik yönetimi ve uygulama bazında yüksek hizmet kalitesi seviyelerinin garanti altına alınması yeteneği ile bu trendlerin SD-WAN sağlayan girişimlerin dağıtımlarını artırmaya devam ettiğini söylüyor.

Silikon Vadisi girişimi olan Versa Networks, SD-WAN’da kilometre taşlarını ilan eden önemli bir güce ulaştı: 200 bin yazılım lisansı; 1.000 müşteri; ve 100 Servis Sağlayıcı ortağı. Bunun yanı sıra birkaç endüstri ödülü kazanmak ve Riverbed’den, Azure’dan AWS’ye kadar olan stratejik ortaklıklar kurmak Versa Networks’e önemli bir endüstri momentumu oluşturuyor.

Veri merkezi ve ağ yöneticileri artık ağ karmaşıklığı, çeviklik eksikliği, ağ işlemlerinin ve yönetimin maliyetinin artması, görünürlük eksikliği ve birden yükselen bant genişliği taleplerini karşılamak için yazılım tanımlı çözümlere yöneliyor.

2012 yılının sonlarında kurulan Versa Network’ün bulut tabanlı, çok kiracılı, zengin özellikli yazılım çözümünün, kritik görev ağları için bir değer sağlamaya devam ediyor.

Verizon Business Group direktörlerinden Viraj Parekh, “Çoklu bulut erişimi ve mobilite konusundaki yükselen pazar eğilimleri, geleneksel WAN’ın yeniden yapılandırılmasını gerektiren daha akıllı, dinamik ve elastik bir ağa olan ihtiyacı artırıyor.” diyor. “Versa’yı kullanan Verizon SD-WAN çözümü, WAN-edge yolu ile kullanıcıları basit, güvenli ve güvenilir bir şekilde uygulamalara bağlamak için ihtiyaç duydukları çevikliği elde etmelerine yardımcı oluyor.” diye devam ediyor. 

Viraj Parekh, hem küresel yönetilen bir ağ hizmetleri ortağı hem de stratejik bir kurumsal yatırımcı olarak Versa’nın büyümesinde büyük bir rol oynamaktan gurur duyduklarını da sözlerine ekliyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up