HaberlerYAPAY ZEKA

Turkcell IDC AI, Advanced Analytics & RPA Conference 2019’da 2 ödüle layık görüldü

0

Bilgi teknolojisi, telekomünikasyon ve tüketici teknolojisi pazarlarında pazar zekası, danışmanlık hizmetleri ve etkinliklerinin önde gelen global sağlayıcısı IDC’nin prestijli etkinliği AI, Advanced Analytics & RPA Conference 2019 çerçevesinde düzenlenen Teknoloji Ödülleri’nde Turkcell, Yapay Zeka projeleriyle İnovasyon ve AI & Advanced Analytics kategorilerinde 2 ödüle layık görüldü.

Turkcell’in “Dünya Gülümseme Günü ve Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde ne kadar çok gülerseniz, barınaktaki dostlarımıza o kadar çok mama hediye!” sloganıyla “Gülümse Gülümset” kampanyası ödül almaya hak kazandı. Ödül, kampanyanın proje sahibi Turkcell İzleme ve Otomasyon Sistemi Mühendisi Uğur Doktur’a verildi.

Operatör ve banka bağımsız, başvuru ve değerlendirme süreci olmayan, herkesin sahip olabileceği ön ödemeli alışveriş kartı Paycell de ödüle layık görüldü. Türkiye’nin ilk harcadıkça internet kazandıran ve banka hesabı açmadan finansal işlemlerin yapılabildiği alışveriş kartı Paycell üzerinden yapılan kimlik doğrulamaya verilen ödülü ise proje sahibi ve geliştiricisi Turkcell Uzman Veri Bilimcisi ve Veri Çözümleri Mimarı İsmail Yıldız aldı.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up