Haberler

Forcepoint, 128 ülkeyi kapsayan bulut güvenliği varlığını artırıyor

0

Forcepoint, işletmelerin ve devlet kurumlarının ofiste, ister uzakta, web tabanlı içeriğe güvenli bir şekilde erişmelerini sağlamak için küresel bulut altyapısını genişlettiğini duyurdu.

Forcepoint, 128 ülkeyi kapsayacak şekilde bulut güvenliği varlığını artırıyor

Forcepoint, günümüzün cloud-first dünyası için müşterilere tasarlanmış güvenlik çözümleri sağlama konusunda kararlı. Şirketin genişletilmiş bulut altyapısı bugün, dünya çapındaki müşterilerin performans veya üretkenlikten ödün vermeden, katı veri gizliliği ve uyumluluk yönetmeliklerine uyması ya da aşması güvencesiyle desteklenen her yerde, her zaman kurumsal sınıf bulut güvenliği sağlıyor.

Forcepoint, 128 ülkedeki toplam halka açık varlığın yüzde 65’inden fazlasına sahip 160 noktada (PoP) bulunan Forcepoint Web Security’nin kullanılabilirliği ile geniş bir küresel bulut ayak izi sunuyor.

Bu PoP genişlemesi, düşük gecikme süresi, veri egemenliği ve içerik yerelleştirmesi dahil olmak üzere optimum güvenlik ve verimlilik artırıcı yetenekler sunarken, dünyanın hemen her yerindeki Forcepoint hizmetlerini de getiriyor.

Forcepoint Web Security, işlem ömrü boyunca veri gizliliğini sağlayan GDPR dostu sertifikalara da sahip. Şirketin fiziksel veri merkezlerinin her birindeki müşterilere sunulan güvenlik sertifikaları arasında SOC2, ISO 27001 ve Privacy Shield bulunuyor.

Ek olarak Forcepoint Web Security, günümüzde diğer satıcılar tarafından bulunmayan veya sertifikalandırılmayan iki sertifika ile sektörde kapsamlı bir güvenlik düzeyi sunuyor; kişisel olarak tanımlanabilen bilgileri yöneten ISO 27018 ve bir bulut ortamındaki yazılım güvenliğini ve çapraz işlevli işlemleri yöneten GDPR davranış kurallarına dayanan Cloud Security Alliance (CSA) Star Gold.

Ayrıca Forcepoint Direct Connect Endpoint (DCEP), yaklaşık bir milyon bitiş noktasını güvence altına alan ve patenti beklemede olan proxy’siz bir bitiş noktasıdır. Proxy içermeyen bir uç nokta olarak DCEP, güvenli bağlantıyı genişletir, gecikmeyi azaltır ve daha iyi uygulama uyumluluğu sağlamak ve doğru, iş açısından kritik bir coğrafi konum elde etmek için üretkenliği artırır.

DCEP, mobil bir işgücünü güvence altına almak ya da misafir ağları veya proxy dostu olmayan ağlardaki kullanıcılar gibi diğer savunmaların arkasında kullanılmak için tercih ediliyor.

Forcepoint, hiper-yerelleştirilmiş bir son kullanıcı deneyimi sayesinde, veri merkezi yerine doğrudan kullanıcının bulunduğu yere içerik sunarak verimliliği artırabileceğini belirtiyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up