Haberler

QCT ve Intel kurumsal veri merkezlerini modernize ediyor

0

Global veri merkezi çözümleri sağlayıcısı Quanta Cloud Technology (QCT), işletmelerin veri merkezlerini modernize etmelerine yardımcı olmak için tasarlanmış VMware vSAN v2 için performans için optimize edilmiş yeni Intel Select Solution’ı duyurdu.

QCT ve Intel kurumsal veri merkezlerini modernize ediyor

QCT, kendi global ağı üzerinden en yeni teklifleri tasarlıyor, üretiyor, entegre ediyor ve hizmet ediyor.

2. Nesil Intel Xeon Ölçeklenebilir işlemciler üzerine inşa edilen çözüm ise konuşlandırmayı basitleştiren ve gecikmeye duyarlı kullanım durumlarını ele alan en zorlu iş yükleri için özel olarak ölçeklenebilir, hiper yakınsama bir çözüm olarak tasarlandı. QCT’nin açıklamasına göre performans açısından optimize edilmiş vSAN hiper yakınsama çözümü, müşterilere iş açısından kritik uygulamalar için ideal bir platform sunuyor.

QCT performans optimizasyonlu SKU, VMware ve lider Intel tarafından geliştirilen en yeni bileşenlerle QCT’nin ikinci nesil sunucu platformu QuantaGrid D52B-1U’dan oluşuyor.

VMmark test sonuçları da QCT’nin yapılandırmasının Intel Select Solutions program gereksinimini önemli ölçüde aştığını ve zorlu, gecikmeye duyarlı kullanım durumlarını olağanüstü performansla işleme kapasitesini doğruladığını ortaya koydu.

QCT ve Intel bilgisi sayesinde müşteriler, toplu çözümlerden faydalanabilir ve bu çözümü benimseyerek gelecekteki tanımlanmış bir veri merkezine basitleştirilmiş bir yol izleyebilir.

VMware vSAN için Intel Select Solution’ı sunan QCT, işletmelerin bulut teknolojilerini benimsemelerini basitleştirmelerine yardımcı olmak için en yeni Intel teknolojilerini entegre etti. Bu, müşterilerin hızlı büyüyen iş taleplerini destekleyerek ölçeklendirme darboğazlarının olmaması için yeterli I/O verimi sağlıyor.

İşletmeler gerekli donanımları değerlendirme, seçme ve satın alma süresini azaltarak, kullanıma hazır yazılım tanımlı performansa göre optimize edilmiş bir çözümle altyapılar için değer verme süresini hızlandırabiliyor. Bu sayede yalnızca e-ticaret veya ölçeklenebilir web senaryoları gibi süreçlerde ayar parametrelerinin önceden optimize edilerek kritik senaryoların performansı sağlanmakla kalmıyor, aynı zamanda kurulum ve performans ayarlama maliyet ve çaba yükü de kolaylaştırılıyor.

QCT ayrıca, bir dizi Intel Select Solutions ile veri merkezi dönüşümünü ve modernizasyonunu basitleştirmek ve hızlandırmak, önceden tanımlanmış ve iş yükü odaklı çözümler sağlamak için Intel ile işbirliği yaptı.

QCT’nin ürün serileri, farklı donanım bileşeni ve yazılım ortakları ekosistemine sahip sunucular, depolama, anahtarlar ve tümleşik rafların yanı sıra hiper yakınsama ve yazılım tanımlı veri merkezi çözümlerini içeriyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up