Haberler

Samsung, işletmeler için yeni akıllı telefonunu duyurdu

0

Samsung, çeşitli endüstrilerdeki saha çalışanları için bir akıllı telefon olan yeni Galaxy XCover Pro’yu tanıttı.

Samsung, işletmeler için yeni akıllı telefonunu duyurdu

Samsung, çeşitli zorlu ortamlarda çalışması gereken işletme kullanıcılarının zorlu koşulları için tasarlanmış bir akıllı telefon olan Galaxy XCover Pro’nun piyasaya sürülmesiyle 2020’de işe hazır mobilite çözümlerini daha da genişletiyor.

XCover Pro, Samsung Knox güvenlik platformu tarafından koruma da dahil olmak üzere Samsung Galaxy akıllı telefonların eski özelliklerine dayanıyor. Ayrıca cihaz, Microsoft Teams’de yeni duyurulan telsiz kapasitesini entegre etme özelliği de dahil olmak üzere çok çeşitli iş senaryolarında kullanılmak üzere iş ortağı özellikli mobilite çözümleriyle de zenginleştirildi.

Cihaz IP68 suya ve toza dayanıklı olmakla birlikte 1,5 metreye kadar düşmelere dayanabilirken MIL-STD 810G aşırı yüksekliğe, neme ve diğer zorlu çevre koşullarına karşı koruma için onaylandı. XCover Pro ayrıca Pogo pin şarj desteği ve üçüncü taraf şarj yuvalarıyla uyumluluğun yanı sıra değiştirilebilir bir 4.050mAh pil içeriyor. İki programlanabilir tuş, kullanıcıların tarayıcı açmasına, el fenerini açmasına veya bir CRM uygulaması başlatmasına izin vererek tek bir tıklama ile özel eylemlere izin veriyor.

Yeni kurumsal telefon Visa’nın Tap to Phone pilot programı tarafından onaylanmış, mobil tabanlı bir satış noktası çözümü olan Samsung POS’a da sahip olacak. Bu ortak çözüm güvenilir, kullanışlı ve güvenli bir yazılım çözümüne sahip özel bir POS donanımına olan ihtiyacı ortadan kaldırıyor.

Tap to Phone’un yazılımı, EMV çip işlemine dayanarak aynı işlevselliği sağlarken, aynı zamanda finansal verilerin güvende olmasını sağlıyor. Bu sayede müşteriler temassız kartlarına, telefonlarına veya saatlerine XCover Pro’ya dokunarak ödeme yapabilme olanağına sahip oluyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up