Haberler

Tıbbi IoT’yi güvence altına alan işbirliği

0

Ortaklığın bir parçası olarak Forescout, Medigate ile entegre olacak ve satış yapacak. Sağlık hizmeti veren kuruluşlar (HDO’lar) için cihaz tanımlama, güvenlik ve operasyonel yönetime özel bir odaklanılacak.

Yeni ortaklık tıbbi IoT’yi güvence altına alıyor

Cihaz görünürlüğü ve kontrolü konusunda uzmanlaşmış Forescout ve medikal cihaz güvenliği ve varlık yönetimi çözümü Medigate, sağlık kuruluşlarının ağa bağlı cihazlarda tüm Tıbbi Nesnelerin İnterneti (IoMT), IoT, operasyonel teknoloji (OT) ve BT’yi sürekli keşfetmesine, tanımlamasına, değerlendirmesine ve güvence altına almasına yardımcı olacak.

Bu yeni işbirliği sayesinde şirketler, Medigate’in derinlemesine IoMT görünürlüğü, anomali tespiti ve yaşam döngüsü yönetimi yeteneklerini Forescout’un kurumsal cihaz görünürlüğü, otomatik segmentasyon ve olay yanıt yetenekleri ile bir araya getirmek için bir entegrasyon geliştirdi.

Forescout ayrıca Medigate Platformunu da yeniden satacak. Medigate bu sayede BT, bilgi güvenliği, biyomedikal ve klinik mühendislik ekiplerinin klinik ağdaki her tıbbi cihazı tanımlamasını, izlemesini ve güvence altına almasını sağlayabiliyor.

Medigate’in tıbbi cihaz sınıflandırmasını ve bilgilerini kullanarak Forescout, klinik ağlar için ayrıntılı erişim kontrolü, segmentasyon ve diğer uyum politikalarını da uygulayacak. Forescout ayrıca bu yetenekleri, merkezi cihaz görünürlüğü ve kontrol platformu için sağlık kuruluşundaki diğer tüm bağlı cihazlara genişletecek.

Şirketlere göre ortak teklif, aksamayı en aza indirirken, bilinmeyen ve sınıflandırılması zor cihazlar da dahil olmak üzere sağlık hizmeti veren organizasyon ağlarındaki tüm bağlı tıbbi cihazları ve BT varlıklarını tanımlamak ve sınıflandırmak için pasif teknolojiler kullanacak.

Şirketler, teklifin kurumsal güvenlik politikalarını destekleyeceğini ve güvenlik açığı yönetimi, anomali ve tehdit tespitinin yanı sıra risk puanlaması ile biyomedikal cihazları koruyacağını da açıkladı. Ayrıca müşteriler bu teklifi kullanarak klinik ağa segmentasyon ve kontrol erişimini tasarlayabilecek ve uygulayabilecek.

Yeni ortaklığın merkezinde müşterilerin IT’si, klinik teknolojisi ve biyomedikal ihtiyaçlarını karşılamak için koordine edilmiş satış ve pazarlama stratejisi yer de alıyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up