Haberler

Evde sağlık ağı Heal, 102 milyon Amerikalı için teletıp uygulamasını başlattı

0

Evde tıbbi bakım ve uzaktan izleme sağlayıcısı olan Heal, Kaliforniya, New York, New Jersey, Georgia, Virginia, Washington, Maryland ve Washington DC’deki her yaştan hastayı kapsayacak şekilde 102 milyon Amerikalı için teletıp uygulamasının genişletildiğini duyurdu.

Evde sağlık ağı Heal, 102 milyon Amerikalı için teletıp uygulamasını başlattı

Heal, teletıp ile hastalara kendi evlerinde uzaktan izleme ve yüksek kaliteli tıbbi bakım yoluyla sürekli erişim sağlamak için tıbbi telemetrilerini kuracaklarını belirtiyor. Uzaktan izleme sağlayıcısı Heal’a göre teletıp teklifinin bu genişlemesinin amacı, tıbbi bakıma muhtaç hastalara rahatlık hissi verirken, ihtiyaç duymadıkları takdirde acil bakım veya acil servise gitme gereksinimlerini azaltmaktır.

Heal’ın daha geleneksel kullanım durumunda hastalar, doktor muayenehanesine gitmeye gerek kalmadan yapılabilecek fiziksel veya çocuk muayeneleri için ev içi doktor ziyaretleri veya uygulama içi konsültasyonlar alırlar. Diğer hizmetler arasında üstün sürekli bakım sağlayan kan şekeri güncellemeleri göndermek için tasarlanmış uzaktan telemetri ekipmanı ile diyabetik izleme sayılabilir.

Genişletilmiş teletıp hizmetlerine ek olarak Heal, ev içi bakımını ABD’deki şehirlerde sürdürmeye devam ediyor. Heal’ın hizmetine erişen hastalar, kurul sertifikalı doktorlar tarafından kişisel bakım alıyorlar.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up