Haberler

HP, kritik COVID-19 ekipmanı sağlamak için 3D baskı kaynaklarını seferber ediyor

0

HP, COVID-19 pandemisini bastırmak için küresel çabada kritik ekipman ve parçalar sağlamak için 3D baskı teknolojilerini, kaynaklarını ve üretim kapasitelerini seferber edeceğini açıkladı. Şirket 1000’den fazla 3D baskılı parçanın yerel hastanelere teslim edildiğini belirtiyor.

HP, kritik COVID-19 ekipmanı sağlamak için 3D baskı kaynaklarını seferber ediyor

HP’nin 3D AR-GE merkezleri Corvallis, San Diego, California, Vancouver ve Washington en acil ihtiyaçları karşılamak için üretimi artırmak adına koordineli bir çaba içinde dünyanın dört bir yanındaki ortaklarıyla işbirliği yapıyor.

Teslim edilen temel parçalar ve ekipman arasında yüz maskeleri, yüz kalkanları, maske ayarlayıcıları, burun temizleme çubukları, ahizesiz kapı açıcılar ve solunum cihazı parçaları bulunuyor.

HP, basılı parçaların dağıtımında senkronize ve etkili bir yaklaşımın sağlanması için dünya genelindeki ülkelerde hükümet, sağlık ve endüstri ajanslarıyla da koordinasyon içinde olduğunu söyledi.

HP CEO’su Enrique Lores, “HP ve dijital üretim ortaklarımız bu benzeri görülmemiş virüse karşı mücadelede kesintisiz çalışıyorlar. En çok ihtiyaç duyulan parçaları belirlemek, tasarımları doğrulamak ve bunları 3D yazdırmaya başlamak için sınırlar ve endüstriler arasında işbirliği yapıyoruz. En büyük takdirimiz çalışanlarımıza, ortaklarımıza, müşterilerimize ve topluluğumuzun üyelerine, ön saflarda fark yaratan tıp uzmanlarını destekleme konusundaki yorulmak bilmeyen çabaları için gidiyor.” diyor.

HP, şu anda 3D basılı parçaların dünyanın herhangi bir bölgesinde bulunmasını sağlamak için küresel üretim ortakları ağını kullanmayı hedeflediğini söylüyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up