Haberler

NVIDIA, vGPU denemesi lisanslarını 500’e çıkarıyor

0

VGPU yazılım lisansları ile şirketler, şirket içi NVIDIA GPU’larını kullanarak hızlandırılmış sanal altyapı sağlayabilecek böylece insanlar her yerden çalışabilecek ve işbirliği yapabilecek.

NVIDIA, vGPU denemesi lisanslarını 500’e çıkarıyor

NVIDIA, uzak çalışanların sayısındaki büyümeyi desteklemek için 90 günlük ücretsiz GPU yazılım değerlendirmesini 128’den 500 lisansa genişletti.

Bir sunucudaki fiziksel bir GPU’ya yüklenen NVIDIA vGPU yazılımı, birden çok sanal makine arasında paylaşılabilen ve ayrılabilen sanal GPU’lar oluşturuyor. Bu, BT’nin herhangi bir iş akışı, herhangi bir cihaz ve herhangi bir konum için yazılım tanımlı GPU hızlandırması oluşturmasını sağlıyor.

NVIDIA, farklı ihtiyaçları karşılamak için çeşitli özelleştirilmiş vGPU yazılımı sunuyor. Şirketin özel vGPU yazılımının üç katmanına da genişletilmiş ücretsiz lisanslama yoluyla erişilebiliyor:

  • NVIDIA GRID yazılımı, bilgi çalışanları için sistemleri ve uygulamaları sanallaştırarak duyarlı VDI sunuyor. GRID sanal PC (GRID vPC) ve sanal uygulamalar (GRID vApps), her uzak kullanıcıya sanallaştırılmış Windows 10 çalışma alanları sağlamak için GPU’ları kullanarak ofis uygulamaları ve multimedya için optimizasyon sağlıyor.
  • NVIDIA Quadro Sanal Veri Merkezi İş İstasyonu yazılımı, üst düzey grafik uygulamaları kullanan içerik oluşturucular için iş istasyonu sınıfı performans sağlıyor. Bu aynı zamanda coğrafi olarak dağınık ekiplerin uygulamalara ve verilere gerçek zamanlı olarak, herhangi bir yerden ve bağlı herhangi bir cihazdan işbirliği yapmalarına ve bunlara güvenli bir şekilde erişmelerine yardımcı oluyor ve iki adede kadar 8K ekran desteği içeriyor.
  • NVIDIA Virtual Compute Server yazılımı ise sanal makine üzerinde yapay zeka, derin öğrenme ve veri bilimi gibi en yoğun bilgi işlem iş akışlarına güç sağlamak için GPU’larla sunucu sanallaştırmayı hızlandırıyor.

NVIDIA vGPU yazılımı ayrıca veri merkezinde kalan ve yerel istemci cihazlarına kaydedilmeyen hassas veriler ve dijital varlıklar için koruma sağlıyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up