Haberler

HPE, COVID-19 sonrasında yeni sanal masaüstü çözümlerini duyurdu

0

HPE, uzaktan çalışan güçlü kullanıcıları desteklemek için daha güçlü bir sanal masaüstü altyapısı (VDI) çözümü yayınladı. HPE’ye göre HPE Moonshot şimdi yeni HPE ProLiant m750 sunucu Blade’i ile birlikte geliyor, %70’den fazla performans avantajı sağlarken önceki nesle göre %25 daha az güç tüketiyor.

HPE, COVID-19 sonrasında yeni sanal masaüstü çözümlerini duyurdu

Yoğunluk ve verimliliğin çok önemli olduğu sanallaştırılmış masaüstü bilgisayarlarda ve uygulamalarda yeni HPE ProLiant m750 Sunucu Blade’i, %25 daha az güçle yaklaşık %33 daha fazla uzaktan çalışanı destekleyebiliyor. HPE ayrıca küçük, orta ve kurumsal müşterileri desteklemek için önceden yapılandırılmış yeni VDI çözümleri de sunmaktadır.

HPE ProLiant veya HPE Synergy sunucularında oluşturulmuş olan bu çözümler, 80 kullanıcı kadar küçük bir sayıdan başlayabilir ve 2.000’den fazla uzaktan çalışan için ölçeklendirilebilir. Çözümler ayrıca Citrix ve VMware ortamları için tasarlanmıştır.

HPE bankacılık, sağlık ve eğitim gibi pazarlardaki çeşitli uzaktan kullanım uygulamalarına güç sağlamak için yeni çözümlere sanal olarak kolayca erişilebildiğini ve yönetilebileceğini söylüyor. HPE ayrıca müşterilerin uzaktan işgücü girişimlerini yönetmelerine yardımcı olmak için bir dizi danışmanlık hizmeti sunduğunu da belirtiyor.

Son olarak HPE esnekliği artırmak ve müşteriler için teslimatı hızlandırmak için esnek finansman koşullarını ve yeni önceden yapılandırılmış çözümleri sunmaktadır. HPE Finansal Hizmetler, kısa vadede kiralama ve VDI çözümlerinde 90 günlük ödeme ertelemeleri de dahil olmak üzere yeni finansal ve varlık yaşam döngüsü seçenekleri sunuyor.

HPE VDI çözümleri, uzak işgücü sunumlarında finansal esneklik isteyen müşterileri desteklemek için HPE GreenLake aracılığıyla hizmet olarak da sunulmaktadır.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up