Haberler

HP’nin COVID-19 etkisiyle mücadele etmek için kanal ortağı ve müşteri yardımları

0

Girişimler arasında son müşteriler için çeşitli finansman ve kiralama seçenekleri ile kanal ortakları için kısa vadeli piyasa ve ülkeye özgü teşvikler yer alıyor.

HP’nin COVID-19 etkisiyle mücadele etmek için kanal ortağı ve müşteri yardımları

HP yardım paketlerinin yanı sıra performans kanıtı ve rapor sunumu için son tarihleri ​​uzatırken doğrusallıkla daha fazla iş ortağı esnekliği sağlamak için daha öngörülebilir, sabit oranlı bir teşvik programı ve hafifletilmiş telafi modelleri uyguladı.

En zorlu koşullarda bile iş operasyonların sürekliliğini sağlayacak şekilde yapılandırılmış durumda olduğunu belirten HP, ortakları ve müşterilerinin ihtiyaç duyduğu yardım ve desteği sunacak konumda oldukları için kendilerini şanslı bulduklarını söylüyor.

HP’nin Finansal Çözümler grubu onaylanmış finans ortaklarıyla birlikte hareket ederek, 2021 yılına kadar ertelenmiş/azaltılmış ödemeler, kısa vadeli kiralamalar ve satış geri kiralama programı aracılığıyla müşteriye ait HP cihazları için nakit infüzyonu dahil finansal ve varlık yaşam döngüsü seçenekleri sunacak.

Nitelikli müşteriler, mevcut nakit mülkiyeti varlıklarını bir ödeme çözümüne dönüştürebilir veya geçici nakit akışı zorluklarını hafifletmek için 2020’nin geri kalanında azaltılmış ödemelerle gerekli teknolojiyi alabilir. Müşteriler ayrıca 12 aylık bir süre için ekipman sözleşmelerinde bulunan gecikmeli ödeme yapısından yararlanabilir veya bir PC kiralama programına kayıt olabilirler. 12 ay sonrasında kiralık cihazlar bir yükseltme programı kapsamında uzatılabilir, satın alınabilir veya iade edilebilir.

HP, evden çalışan veya öğrenenler için potansiyel siber güvenlik risklerini ele almak amacıyla, bir iyi niyet güvenlik kampanyası başlattı. HP, çevrimiçi olarak ipuçları ve öneriler sunmanın yanı sıra, ev ofislerini güvenli bir şekilde kurmaya yardımcı olacak ücretsiz müşteri web seminerleri sunuyor.

HP ayrıca, kullanıcıların web, e-posta ve belge tabanlı güvenlik tehditlerinden korunmasına yardımcı olmak için HP Sure Click Pro’yu 30 Eylül 2020’ye kadar ücretsiz olarak sunacak. Bu teklif, tüm HP ve HP olmayan Windows 10 bilgisayarlarda kullanılabilir.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up