Haberler

Oral-B’den yapay zekalı diş fırçası!

0

50 yılı aşkın bir süredir ağız bakım ürünleri geliştiren Oral-B sektörde çığır açacak yeni yapay zekalı diş fırçasını tanıttı.

Oral-B yapay zekalı diş fırçası Genius X’i Mobile World Congress 2019 etkinliğinde tanıttı. Farklı binlerce diş fırçalama şeklinden hafızasını yazdıklarıyla kullanıcılara rehberlik eden Genius X, kullanıcıların günlük ağız bakım rutinleriyle daha kapsamlı bir şekilde ilgilenmelerini sağlıyor.

Oral-B’den yapay zekalı diş fırçası!

Binlerce fırçalama şekli ile eğitilen Genius X’in yapay zekası kullanıcıların diş fırçalama stilinde belirleyici rol oynayacak. Dişlerinizi fırçalarken ağzınızı tam olarak izleyebilen diş fırçası, ihmal edilen bölgeleri kullanıcısına gösterebiliyor.

Kendi mobil uygulamasına da sahip olabilecek olan diş fırçası, ağız bakımı konusunda kullanıcılara koçluk yapacak Uygulamanın özelliklerinden örnek vermek gerekirse, çoğu insan dişlerini önerilen iki dakika boyunca fırçaladığını düşünür ancak araştırmalara göre böyle düşünen insanlar dişlerini sadece 30-60 saniye arasında fırçalıyor. Tüketiciler bu uygulamayla birlikte kendi diş fırçalama sürelerini ve fırçaladıkları bölgeleri detaylı bir şekilde öğrenebilecekler.

Ürünün tam olarak kullanıma hazır olmadığını belirten Oral-B yöneticileri, yapay zekalı diş fırçasının diş bakımı konusunda öncülük edebilecek bir çalışma olduğunu söylüyor. 2019’un ilerleyen aylarında satışa sunulacağı açıklanan diş fırçasının fiyatı ise henüz belli değil.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up