Haberler

UPS de Blockchain platformu kullanacak!

0

Dünyanın en büyük kargo şirketlerinden biri olan UPS de Blockchain teknolojisinden faydalanmayı düşünüyor.

Dünyada e-ticaret alanında da ön planda bulunan UPS, Blockchain’ı tedarik zinciri yönetimi için kullanmayı amaçlıyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan basın duyurusunda yeni adımını açıklayan şirket, tüccarların kullanması için geliştirdiği Blockchain teknolojisine Inxeption Zippy adını verdi.

UPS de Blockchain platformu kullanacak!

Şirket, yeni geliştirdiği bu Inxeption Zippy adlı Blockchain platformuyla tüccarların tedarik zincirlerini çok kolay bir şekilde yönetebilmelerini hedefliyor. Inxeption Zippy ile beraber kişiler talep ettikleri ürünün dosyalama işleminden teslimat anına kadar edebilecekler.

Blockchain teknolojisi sayesinde satıcı ve alıcı arasında kalması gereken bilgiler de tamamen güvenli bir şekilde saklanabiliyor. UPS’in geliştirdiği bu yeni Blockchain platformunu kullanmak isteyen kişiler talep ettikleri ürünün bilgilerini, gelir durumunu ve takvim düzenini, gelir durumunu bu platforma aktarabilecek ve satış pazarlama raporlarını yine bu platformdan değerlendirebilecek. Bu da demek oluyor ki kullanıcılar bir ürüne dair tüm detayları öğrenebilecek. Inxeption yöneticisi bu adımla ilgili yaptığı açıklamada, özellikle B2B tüccarlarının istedikleri ürünü çok rahat takip etmelerine olanak sağlayacağını söyledi.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up