Haberler

OpenText ve Google Cloud stratejik ortaklığını genişletiyor

0

Kurumsal bilgi yönetimi (EIM) satıcısı OpenText, müşterilerin kritik EIM iş yüklerini Google Cloud’a taşımasına yardımcı olmak için Google ortaklıkları, hizmetleri ve ürün entegrasyonlarını genişletti.

OpenText ve Google Cloud stratejik ortaklığını genişletiyor

Bu genişletilmiş ilişkide Google Cloud, kurumsal bilgi yönetimi hizmetleri için ortağı olarak OpenText’i tercih ederken OpenText de kurumsal bulut için Google Cloud ile ortaklık kurdu.

Yeni stratejik ortaklığın ilanından yedi ay sonra OpenText ve Google Cloud, kilit alanlardaki yeni ürün entegrasyonlarına başlıyor:

OpenText, kapsayıcı EIM uygulama iş yüklerini çok bulutlu bir ortamda dağıtmak ve yönetmek için Google Cloud’un çoklu bulut ve hibrit bulut sunan Anthos’undan yararlanmak istiyor. Üstelik OpenText, Google Cloud Platform’daki İçerik Sunucusu, Genişletilmiş ECM, Documentum, InfoArchive ve Arşiv Merkezi (GCP) dahil olmak üzere birçok EIM uygulamasının sürümlerinin kullanılabilirliğini duyurdu.

OpenText, ürün portföyünü G Suite ile entegre etmeyi ve G Suite’i çeşitli EIM etkinlikleriyle sorunsuz bir şekilde deneyim sunmayı amaçlıyor.

OpenText, belirli endüstriler için amaca yönelik çözümler üretmenin yanı sıra mevcut OpenText EIM Suite ürününe katma değer sağlamak için Google’dan gelen önemli Yapay Zeka ve Makine Öğrenimi hizmetleri ile bütünleşmeyi hedefliyor.

Google Cloud kurumsal başkan yardımcısı Kevin Ichhpurani ve OpenText CEO’su Mark J. Barrenechea, OpenText Enterprise World 2019’daki açılış konuşmasında stratejik ilişkiyi ana hatlarıyla açıkladı.

Ichhpurani, “Ortak müşterilerimizin iş yüklerini daha hızlı ve etkili bir şekilde taşımasına yardımcı olmak için OpenText ile ortaklığımızı genişletiyoruz. Müşterilerimiz ortaklığımız sayesinde, Google Cloud’un güvenilir ve performanslı altyapısını, AI ve ML yeteneklerini, kapsayıcılık konusundaki uzmanlığını ve Anthos’u bulutsal EIM çözümlerini genel bulutlara ve özel veri merkezlerine dağıtmak için kullanabilecekler. ” şeklinde konuştu.

Barrenechea ise “Bulut stratejik bir zorunluluktur ve OpenText, müşterilerimize bulut yolculuklarının her aşamasında destek vermeye kararlı.” dedi.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up