HaberlerSİBER GÜVENLİK

Check Point’in yeni güvenlik ağ geçitleri

0

Check Point, veri merkezi ve telekomünikasyon ortamları için optimize edilmiş bir dizi yeni güvenlik ağ geçidi tanıttı.

Check Point, veri merkezleri için yeni güvenlik ağ geçitlerini açıkladı

Yüksek performanslı 16000 ve 2600 turbo güvenlik ağ geçitleri, Check Point’in ThreatCloud ve SandBlast Zero-Day Protection çözümüne ait güvenlik çözümlerini içeriyor. 

Şirket, yeni cihazların üç modelde geldiğini belirtiyor: 16000 Base, 16000 Plus ve 26000 Turbo. Bu modeller Check Point’in haziran ayında piyasaya sürülen ağ geçidi aralığının uzantıları olmakla birlikte tüm ürün yelpazesinde artık 64 ağ arayüzü, 16×100 GbE (Gigabit Ethernet) veya 40 GbE’ye sahip eksiksiz bir yüksek teknolojili cihazlar bulunuyor.

Check Point Maestro Hyperscale Orchestrator, dakikalar içerisinde 52 ağ geçidine kadar kapasite ve performans arttırmak için tek bir Check Point ağ geçidini de sağlıyor.

Yeni güvenlik ağ geçidi cihaz modellerinin özellikleri ise şu şekilde:

  • 26000 Turbo: 30 Gbps Gen V tehdit önleme ile 316 Gbps güvenlik duvarı çıkışı ve yedekli bir güç kaynağına sahip olan modelin içeriğinde ayrıca depolama yapılandırması ile üstün performans 3U Check Point cihaz yer alıyor. 
  • 16000 Plus: 12 Gbps Gen V tehdit önleme, 159 Gbps güvenlik duvarı verimi ve tamamen yedekli bir güç kaynağı ile depolama yapılandırması bulunan model, 2U Check Point cihaza sahip. 
  • 16000 Base: 16000 Plus ile aynı form faktörlere ve performansa sahip bu cihaz ağ, depolama ve güç kaynağı yapılandırmalarını uyarlama esnekliği sağlıyor.

Check Point, işletmelerin bulut, ağ ve mobil cihazlarına ait bilgileri koruyan çok düzeyli bir güvenlik mimarisi sunuyor. Ayrıca kapsamlı ve sezgisel bir kontrol güvenliği yönetim sistemi noktası da mimarinin bir parçası. Check Point her ölçekteki 100.000’den fazla kuruluşa güvenlik hizmeti sunuyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up