BÜYÜK VERİHaberlerYAPAY ZEKA

Arvato’nun Yapay Zeka Yetkinlik Kümesi

0

Yapay zeka projelerinde başarı sağlamak için uzmanlar, Arvato ağında bir araya geldi. Bu sayede akıllı ürünler, süreçler, karar sistemleri ve hizmetler için kapsamlı, profesyonel hizmetlerin geliştirilmesini ve sunulmasını sağlanacak.

Arvato, Yapay Zeka Yetkinlik Kümesi

Bulut tabanlı önceden eğitilmiş AI fonksiyonları ve hizmetlerinin uygulanmasından özel sinir ağlarının geliştirilmesine kadar yapay zeka büyük fırsatlar sunar. Bu da şirketlerin iş modellerini önemli ölçüde daha verimli tasarlamalarını sağlar.

Dijitalleştirme girişimlerinde ve süreç otomasyonu zorlukları bağlamında, yapay zekanın kullanılması rekabet avantajları için yüksek bir potansiyel yaratıyor. AI Competence Cluster da bu potansiyellerin tanımlanmasına yardımcı oluyor.

Arvato Systems, bir süredir yapay zekanın uygulanması için iki temel ön koşul olan veri bilimi ve makine öğrenimi alanındaki uzmanlığını arttırıyor. Örnek vermek gerekirse Arvato Systems’in Veri Laboratuarı’nda veri uzmanları, büyük veriyi matematiksel çözümlere çevirir. Ayrıca, toplu verilerin entegrasyonu için teknolojik bir platform sunar.

Yapay Zeka Yeterlilik Kümesi, Arvato için bir sonraki adım

AI Competence Cluster ile Arvato Systems yeni bir adım atıyor. Yapay zekaya dayanan akıllı çözüm odaklarını arttırarak bu becerileri geliştirebilmek için diğer önemli disiplinler arasındaki yakın bağı sıkılaştırıyor.

Yapay zekayı şirket iş süreçlerine entegre etmek, özel bir uzmanlık becerisi gerektirir. Bu aynı zamanda kurum içi sinir ağlarının eğitimi ve işletilmesini de içerir. Veri mühendisliği, veri bilimi ve bulutsal uygulama bilgisi, endüstrinin derinlemesine bir anlayışı ile birleştirilir. AI Competence Cluster’ın sunduğu da tam olarak budur.

Arvato Systems, yetenek ve yetkinlik paketleriyle müşterileri en başından destekleyerek en yüksek AI potansiyellerinin nerede olduğunu tespit etmelerine yardımcı olabiliyor. Üstelik akıllı AI ve makine öğrenme uygulamalarına ek olarak gerçek zamanlı karar sistemleriyle uyarlanmış bir AI stratejisi ve yol haritası oluşturuyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up