Haberler

Samsung ve Microsoft bir sonraki stratejik ortaklığını açıkladı

0

Samsung Electronics cihazlara, uygulamalara ve hizmetlere verimlilik deneyimleri getirmek için Microsoft ile uzun vadeli stratejik ortaklığının bir sonraki adımını duyurdu. 

Samsung ve Microsoft entegrasyonu

Yeni Galaxy Note10’daki özel Microsoft entegrasyonlarından başlayarak kullanıcılar artık akıllı telefon ve PC arasında akıcı bir şekilde çalışmanın basit bir yolunu bulurken, Galaxy Book S ödünsüz mobilitesi ve gelecek nesil performansı ile yepyeni bir mobil bilgi işlem deneyimi sunuyor.

Galaxy Note10 çerçevesindeki yenilikler arasında akıllı telefon sahiplerinin kullanımını kolaylaştırması için çeşitli popüler Microsoft hizmetleri entegrasyonu yer alıyor. Açıklamalara göre Word, Excell, Powerpoint ve Outlook gibi Office uygulamaları Samsung’un amiral gemisi Galaxy Note10 serisinde önceden yüklenmiş şekilde gelecek. Yeni S Pen ile kullanıcılar e-postalar, takvim etkinlikleri ve kişileri kısa önizlemelerle görebilecekler. 

Galaxy Note10 serisi ile ilgili bir diğer entegrasyon ‘Windows’a Bağlan’. Bu özellik cihazların Hızlı Panelinde yerleşik olarak bulunuyor. Windows’a Bağlan, mesaj gönderiminden bildirimlerin yönetimine ve fotoğrafları senkronize etmeye ayrıca akıllı telefonu bilgisayarlara yansıtmaya olanak tanıyor. Masaüstü ve mobil cihazlar arasında geçiş yaptığımız bir dünyada, bu özellik kullanıcılara zaman tasarrufu kazandırırken yaşanan sorunları daha aza indirger.

Galaxy Book S’e gelecek olursak Samsung, cihazın mobilite ve performans arasındaki boşluğu doldurduğunu belirtiyor. Galaxy Book S ARM üzerinde Windows kullanıyor ve hareket halindeyken bağlantı için dahili LTE, uzun pil ömrü ve ek taşınabilirlik için ultra ince, hafif tasarım içeriyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up