Haberler

Gartner, erişim yönetiminde lider olarak Ping Identity seçti

0

Gartner tarafından şirketlerin teknoloji sağlayıcılarının vizyon ve uygulama yeteneklerini tam olarak değerlendirmelerine yardımcı olmak için tasarlanan Magic Quadrant raporuna göre kimlik tanımlı güvenlik sağlayıcısı Ping Identity, erişim yönetimi için art arda üçüncü kez lider olarak seçildi.

Erişim yönetiminde lider Ping Identity

Ping Identity, müşterilerin güvenli kimlik servislerine (kullanıcı kaydı, çok faktörlü kimlik doğrulama, self-servis profili yönetimi ve daha fazlası) ve uygulamalarına kolayca yerleştirmelerine yardımcı oluyor. Geliştirici dostu bir API platformu olan organizasyon, bulut tabanlı bir PingOne çözümü sunuyor. Tüm API faaliyetlerini sürekli olarak incelemek, raporlamak ve harekete geçmek için yapay zeka ve makine öğrenmesini uygulayabilen API’ler için PingIntelligence ise Ping’in liderlik pozisyonuna büyük katkıda bulundu.

Ping Intelligent Identity platformu, müşteriler, çalışanlar ve iş ortakları için güvenli ve kesintisiz kullanıcı deneyimleri sağlayan birleşik, standartlara dayalı bir kimlik ve erişim yönetimi (IAM) çözümü sunuyor. Söz konusu çözüm güvenli, bağlı ve çevik bir işletme sağlamak için birlikte çalışan kimlik doğrulama ve tek oturum açma, MFA, erişim güvenliği, dizin, akıllı API güvenliği ve veri yönetimi özelliklerini içeriyor.

Ping Identity, müşteri katılımını ve kullanıcı verimliliğini artırmak, işletmelerin dijital işletme girişimlerine ayak uydurmak ve herkesin güvenliğini sağlamak için modern, çevik bir kimlik çözümüne ihtiyaç duyulduğu görüşünde. Kimlik tanımlı güvenlik sağlayıcısı, akıllı kimliklerle desteklenen dijital bir dünya öngörüyor.

Ping Intelligent Identity platformu müşterilere, çalışanlara ve iş ortaklarına bulut, mobil, SaaS ve şirket içi uygulamalara erişim sağlarken aynı zamanda API’lar, kimlik ve profil verilerini ölçekte yönetiyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up