Haberler

Blue Prism yeni akıllı otomasyon teklifini sundu

0

Yeni teklif, dijital işgücünün yanı sıra bulutta çalışacak şekilde optimize edilerek hız, güvenlik ve kullanılabilirlik sağlamak üzere tasarlandı.

Bulutta veri üretimi ve verilerin korunma yönetmeleri artık daha basit hâlde

Şirket, Blue Prism’in Dijital İşgücü tekliflerinin sonuncusu olan sürümünün daha stratejik ve ölçekli bir şekilde otomasyona geçmek isteyen C-suite yöneticileri için uygun olduğunu belirtiyor. 

Blue Prism, dijital çalışanlara buluttan ve Dijital Değişim (DX) pazarına erişimi de içeren uçtan uca bir otomasyon platformu sunuyor. Blue Prism’in DX’i, indirilebilecek müşteriler, satıcılar ve teknoloji ortakları tarafından erişilebilen uygulamalardan oluşuyor.

Blue Prism CTO’su bağlantılı RPA teklifleriyle, şirket içinde veya bulutta basitleştirilmiş erişim sağladıklarını belirtiyor. Blue Prism ayrıca şu anda bağlı RPA teklifinin şirket içi ve bulut denemelerinde ücretsiz sunuyor. Yerinde yapılan denemeler arasında veritabanı kurulumu, lisanslama ve bir “başlangıç ​​turu” bulunuyor.

Azure’daki Bulut Deneme sürümü, yakında AWS, Google, IBM ve Oracle, Blue Prism de dahil olmak üzere diğer bulut ortamlarında da kullanıma sunulacak. Bu yeni DX teklifiyle kullanıcılar, Blue Prism’in Microsoft deneme sürümüne, Google Cloud kullanıcıları da ek işlevselliklere daha fazla erişebilecekler.

İşlevsellik söz konusu olduğunda ise Blue Prism’in Veri Ağ Geçitleri, kullanıcıların Blue Prism ile ne kadar veri ürettiklerini ve verilerin nasıl korunacağını yönetmelerini sağlıyor.

Son sürüm, Blue Prism’in üç önemli alanını kapsıyor: veri ağ geçitlerinin yeniden denenmesi, dış uç noktalar için iş sırası analizi anlık görüntüleri ve son olarak veritabanı bakım ve arşivleme iyileştirmeleri. Bunlar da güvenli RPA bulut hizmetlerini desteklemeyi ve son kullanıcıların otomasyon projelerini denemelerini, uygulamalarını ve ölçeklendirmelerini kolaylaştırıyor.

ABBYY, Appian, Google ve diğerleri gibi şirketler, varlıkların kaydedilmesi için Blue Prism ile işbirliği yapmıştı. DX şu anda 150’den fazla Google API’sı sunuyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up