HaberlerSİBER GÜVENLİK

Gartner, uç nokta koruma platformlarında Trend Micro’yu lider seçti

0

Siber güvenlik çözümleri sağlayıcısı Trend Micro Apex One çözümünün, Gartner’ın uç nokta güvenlik çözümü değerlendirilmesinde Endpoint Protection Platformları için 2019 Magic Quadrant lideri olduğunu açıkladı.

Trend Micro, 2002’den beri Gartner Magic Quadrant’ın bu kategorisinde lider seçiliyor

Apex One çözümü, otomatik algılama ve yanıtı, tümü tek bir temsilciden temin edilebilen kapsamlı bir tehdit savunma özellikleriyle birleştirerek uç nokta güvenliğini yeniden tanımlıyor. Trend Micro’nun bakış açısına göre bu tanım, sürekli değişen bir pazarda inovasyon ve performans taahhünün bir kanıtı. 

Apex One, tehdit zekası tarafından destekleniyor ve doğru zamanda doğru tehdit savunma tekniğini uygulamak için Trend Micro’nun XGen olarak bilinen kuşaklar arası katmanlı güvenlik yaklaşımını güçlendiriyor.

Trend Micro’nun mevcut ve eski/destek dışı işletim sistemlerine yönelik kapsamlı desteği, bölgesel düzenleyici ve teknik ihtiyaçların karşılanmasına yardımcı olmak için yerel destekle birlikte küresel mevcudiyette de güçlü bir teklif haline geliyor.

Uç nokta(endpoint) giderek, daha fazla siber tehditlere karşı savaşta ön cephede yer alıyor ve BT ekipleri yönetmeleri gereken uyarılardan etkileniyor. Bu bağlamda Apex One’ın piyasaya sürülmesinin ardından Trend Micro, XDR çözümünü başlattı ve e-posta, ağ, uç nokta, sunucu ve bulut iş yüklerinde tümleşik algılama ve yanıtlama özellikleri sunmada bir ilk oldu.

Bu yılın başlarında Trend Micro, Microsoft Azure Marketi’nde Hizmet Olarak Derin Güvenlik’i başlattı ve kuruluşların SaaS avantajlarını konsolide bulut faturalandırması ve kullanım tabanlı, ölçülü fiyatlandırma kolaylığı ile birleştirmelerini sağladı.

Hizmet Olarak Derin Güvenlik çözümü, Microsoft Azure müşterilerine yeniliklerin hızlı bir şekilde sunulması ile tam olarak barındırılan bir güvenlik yönetimi deneyimi sağladı.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up