HaberlerVERİ MERKEZİ & BULUT

Veritas ve Pure Storage, uygulama ve servislerin kesinti süresini azaltmak için birlikte çalışıyor

0

Flash veri depolama donanım ve yazılım ürünleri geliştiricisi Pure Storage, yıllık kullanıcı konferansında, kurumsal veri koruma ve yazılım tanımlı depolama şirketi Veritas Technologies ile uygulama esnekliği, veri analitiği ve uzun süreli saklama gibi müşteriler için ortak çözümlerinin genişletildiğini açıkladı.

Uygulama ve servislerin kesinti süresini azaltan Veritas ve Pure Storage entegrasyonu

Ekim 2018’de yaptıkları işbirliğini duyurduklarından beri Veritas ve Pure Storage, müşterilere hem kurum içi hem de bulut ortamları için yedekleme ve kurtarma hizmeti sundu. Veritas’ın NetBackup tümleşik anlık görüntü tabanlı koruması, Pure Storage’ın FlashArray müşterilerine fidye yazılımı ve veri kaybına karşı korunmasına yardımcı oldu.

Pure Storage FlashBlade’in entegrasyonu, bir depolama hedefi olarak Veritas’a veri koruması ve kritik iş yükleri için hızlı geri yükleme sağlıyor. Ek olarak ortak müşteriler, veri koruması sağlayan Veritas NetBackup ile analitik akış ve AI küme projeleri için FlashBlade’i Veri Merkezi olarak kullanabiliyor.

Yeni duyurulan üç yeni entegrasyon, Veritas ve Veri Depolama platformunda işbirliğini genişletiyor. Veritas ve Pure Storage müşterilerine iş için kritik uygulamalar, veri ve altyapı konusunda benzeri görülmemiş bir bakış açısı ile iş sürekliliği sağlıyor:

  • Pure Storage FlashArray, artık en zorlu uygulamalar için performans ve gün boyu kullanılabilirlik sağlamak için Veritas InfoScale ile entegre.
  • Pure Storage ürünleri, Veritas APTARE IT Analytics ile entegre olup müşterilere kapasiteyi, kullanımı ve performansı optimize etmek ve artan sayıda veri düzenlemesine uyumu kolaylaştırmak için veri öngörüleri sağlıyor.
  • Veritas Access Appliance, uzun süreli saklama için FlashArray veri anlık görüntülerinin korunması için esnek ve düşük maliyetli bir çözüm sunuyor.

Pure Storage ile Veritas entegrasyonu, müşterilere anında kopyalanan noktalarla tutarlı, güvenilir veri kurtarma, uzun anlık görüntü pencereleri ve uygulama zaman aşımları olmadan en yüksek performansta daha hızlı yedeklemeler sağladı.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up