Haberler

HID Global, PKI’ın hizmet çözüm sağlayıcısı HydrantID’i devraldı

0

Kimlik çözümleri sağlayıcısı HID ​​Global, kurumsal kuruluşların verilerini, BT sistemlerini, ağları ve Nesnelerin İnterneti’ni (IoT) güvence altına almak için bir yönetim ve otomasyon hizmetleri sağlayıcısı olan HydrantID’yi satın aldığını duyurdu.

HID Global, PKI’ın hizmet çözüm sağlayıcısı HydrantID’i devraldı

HydrantID, kurumsal, devlet, finans ve diğer bilgi güvenliği konusunda bilinçli müşteriler için ağların ve IoT sisteminin kritik güvenlik gereksinimlerini karşılayan bir hizmet olarak PKI çözümleri sunuyor.

IoT sistemlerinin çoğunun 2020 yılına kadar çevrimiçi olması bekleniyor. Ağdaki ve IoT verilerindeki makinelerin kimliklerini güvence altına almak için PKI tabanlı kimlik doğrulaması gerektiren IP tabanlı protokoller kullanılıyor. Bunlara ek olarak kurumsal ağlara ve uzak cihazlara yönelik artan güvenlik ve bot saldırıları, ayrıca düzenleme değişiklikleri ve uyumluluk sorunları, küçük, orta ve büyük işletme organizasyonları için yeni riskler yaratıyor. PKI tabanlı kimlik doğrulama güvenliği, riskleri önemli ölçüde azaltmaya yardımcı oluyor.

Salt Lake City, Utah’da bulunan HydrantID, IoT sistemlerini, kurumsal ağları, herkese güvenilen SSL web sitesi sertifikalarını ve e-ticaret için müşteri sertifikalarını güvence altına alan sertifika yetkilisi hizmetleri sunuyor.

Son teknolojiye sahip bir veri merkezinden ve ölçeklendirilebilir bulut platformundan sağlanan hibrit bulut güven mimarisini kullanan HydrantID’in çözümü, müşterilerinin kuruluş genelinde sertifika tabanlı kimlik doğrulama ve şifreleme kullanımını artırırken işletme karmaşıklığını azaltmalarına yardımcı oluyor.

HydrantID’in bir avantajı da endüstri standardı protokolleri, yaygın kurumsal ağ yazılımı ve platformlarıyla “kullanıma hazır” entegrasyonu kullanarak sertifika yaşam döngüsü olaylarını ve dağıtımını otomatikleştirme yeteneğidir.

HydrantID ve HID IdenTrust sertifika yetkilisi hizmetlerinin birleşimi, müşterilerinin dijital güvenlik sorunlarını çözmek için HID’in kimliğini ve erişim yönetimi çözüm portföyünü güçlendiriyor. Ortak çözüm portföyü, müşterilerin karmaşık kurumsal verilerin ve IoT cihazlarının korunması için ölçeklenebilir sertifika tabanlı kimlik doğrulama ve şifreleme uygulamalarına olanak tanıyor.

HydrantID, kimlik ve erişim yönetimi işi altında HID IdenTrust’e katılacak. 2019’un başlarında HID IdenTrust, art arda iki yıl dünyada bir numaralı sertifika yetkilisi seçilmişti.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up