Haberler

nCipher, cloud-first stratejilerini benimseyen kuruluşlar için HSM hizmeti başlattı

0

Kuruluşların hassas verileri ve uygulamaları korumalarını sağlayan ve talep üzerine şifreleme kullanarak uyumluluk gerekliliklerini yerine getirmelerine yardımcı olan Entrust Datacard şirketi nCipher Security, bulut tabanlı bir donanım güvenlik modülü (HSM) nShield’i hizmet olarak duyurdu.

Cloud-first stratejilerini benimseyen kuruluşlar, cloud-first şifrelemesine ihtiyaç duyuyor

Cloud-first stratejilerinin gerektirdiği cloud-first şirleme bu ölçekte, uzaktan ve otomatik yönetim ile hem bulutta hem de yerinde esnek erişim kontrolü anlamına geliyor. nShield, yerinde dağıtılan aynı nShield HSM organizasyonlarını kullanarak güvenli, çoklu bulut şifreleme stratejisini benimsemeyi kolaylaştırıyor.

nShield olarak cloud-first stratejileri, seçmeli bulut geçişi veya iş yükü artışlarını işlemede HSM kapasitesi eklemek için idealdir. Müşteri deneyiminde istikrarlı ve bilinen kullanıcılar, bulut tabanlı nShield HSM’lerle kendi veri merkezlerindeki nShield cihazlarıyla aynı şekilde etkileşimde bulunuyor.

Hassas uygulama kodunu güvenli bir FIPS onaylı sınır dahilinde çalıştırmak için nCipher’in güvenli uygulama ortamını kullanan müşteriler, artık bulut tabanlı ve kurum içi HSM’leri kullanarak aynı fırsatlara sahip oluyor.

nShield nasıl çalışır?

nShield, şifreleme anahtar malzemesini hassas verilerden ayrı olarak üretmek, erişmek ve korumak için nShield HSM’leri kullanıyor.

Tüm nShield HSM’leri, bulut tabanlı ve şirket içi HSM’leri kapsayan nCipher’in Security World anahtar yönetimi mimarisi ile yönetiliyor. Bu, bulut servis sağlayıcısını değiştirse bile müşterilerin temel malzemelerinin kontrolünü korurken HSM işlemlerini verimli bir şekilde ölçeklendirmelerini sağlıyor.

Kuruluşlar, HSM sahipliğinin faydalarını korurken kurum içi HSM’leri tamamlamak veya değiştirmek için nShield’ı hizmet olarak kullanabiliyor.

Abonelik modeli işletmelere öngörülebilir şekilde bütçe sağlama, yeteneği yönetme fırsatı sunarken veri merkezi ayak izini, rutin bakımı ve izleme için harcanan zamanı azaltma olanağı da sağlıyor.

Cloud-first çözümleri arayan müşteriler nCipher’in nFinity Strategic Technology Partner programında siber güvenlik ve altyapı tedarikçileri olan F5, IBM, Micro Focus Voltage, Red Hat ve Venafi gibi firmalarla çalışabiliyor.

Uygulamalar SSL/TLS, kod imzalama, veri-veritabanı şifreleme ve daha fazla hizmeti de içeriyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up