Haberler

Cindicator, 150 dijital varlık için hibrit analitik web uygulaması Edge’i duyurdu

0

Yayımlanan bir blog yazısına göre Cindicator Edge adlı yeni ürün, demo olarak ücretsiz sunuluyor ve Cindicator (CND) token’larını hedefliyor.

Piyasadaki olasılık tahmini

Cindicator Edge’in göstergeleri açıklamaya göre 100’den fazla kripto varlığı, hisse senetleri ve vadeli işlemler üzerindeki çeşitli olayların olasılıklarını tahmin ederek alım satım kararlarında yardımcı olmayı amaçlıyor. Kullanıcılar gerçek zamanlı olarak daha fazla gösterge almak için Ethereum cüzdan adreslerini haftada 12 göstergeye kadar açmak için bağlayabilirler.

Cindicator Edge’in ürün sahibi olan Vlad Kazakov, Cindicator Edge’in resmi tanıtımdan önce 400 kullanıcıyla başarıyla test edildiğini söyledi.

Kyber ile Ortaklık

Kripto paralar için değer tahmini yapan Cindicator ayrıca uygulama kullanıcılarının CND token’larını diğer belirtilmiş ekosistemlere entegre etmelerini sağlayan dijital varlıkların anında dönüştürülmesi için zincir içi likidite protokolü ve ödeme hizmeti olan Kyber ile ortaklığına da dikkat çekti. Kyber, kullanıcılara CND token’larını, Edge uygulamasında bir takas yapmadan ve token’lar harici bir cüzdanına aktarmadan doğrudan Edge uygulamasında alma seçeneği sunmuştu.

Coin360’ın verilerine göre CND token’ları 9.2 milyon dolarlık bir piyasa değeri ile 267. en büyük kripto para biriminde yer alıyor.

Comments

Comments are closed.

Login/Sign up